Самоличността на брутално убитите мъж и жена вече е установена

0
863

Благодарение на благородни граждани, които уведомиха полицията, разследващите напълно установиха самоличността на двамата злощастно погубени хора

Съболезнования на всички близки и приятели на погубените Марияна и Йордан!

Мъжът е на 75 години. Казва се Йордан Атанасов. Бил е треньор по борба. Дълги години е живял в чужбина. Йордан Атанасов бил треньор в „Олимпийски надежди”. Съдействал е деца от Нигерия да провеждат лагери в България.

Жената е неговата 70-годишна съпруга Марияна. Била е учителка преди да се пенсионира.

Все още не са ясни мотивите за това направо вулгарно престъпление. Полицията задържа лица с подозрение за извършители. В момента текат следствени мероприятия и разпити.

Полицията 3 пъти търси съдействие от гражданите. Първия път, когато бяха намерени разчленените тела до езерото на Негован. Нямаше никакъв резултат.



След това МВР пусна снимки на намерените дамски и мъжки дрехи. Отново нямаше резултат.

Третият път се оказа успешен.

Полицията пусна снимка на ключовете за автомобил. Описанието на превозното средство беше кола, произведена между 1995 и 2000 г. Обявено беше, че са намерени косми от бяло домашно куче.

Тогава се обадили съседи на жертвите. Хората казали, че на бул. „Витоша“ в София живее семейство, което има подобна кола и бяло куче. Но съседите на се виждали семейството от известно време.

Междувременно дъщерята на жертвите подала сигнал в полицията. Жената е омъжена в Нигерия. Тя се прибрала по спешност в България. Повече от месец не успяла да се свърже със своите родители. Притеснила се. За съжаление нейните притеснения се оказали верни.

Очакваме полицията да обяви кой е извършител на това зверско престъпление. И какви мотиви са го подтикнали да отнеме живота на един треньор и на една учителка.

Екипът на ТОПактуално. ком изказва съболезнования на всички близки и приятели на погубените Марияна и Йордан!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.