Д-р Стоилов: Единствената енергийна капсула в Европа е в България (+още подробности)

1
3223

Д-р Стоилов гостува в предаването „Без формат“ на Etv Haskovo. Двамата с водещата Христина Котларска говорят за тайните на планетата и за енергийната капсула в България

Д-р Стоилов

Американецът Лий Каръл е инженер. Той бил на посещение в София през 2015 г. Изнасял беседа на тема духовни учения. Лий Каръл предава информацията на същество, което се нарича Крион.  То работи със земния магнетизъм.

Електромагнитното поле на Земята позволява на нашия мозък да работи, обяснява д-р Стоилов.
Лий Каръл  е автор на много книги, 12 от които са преведени и на български език.
Д-р Стоилов казва, че е повярвал на онова, което Лий Картър предава като мисли на Крион. Защото той е имал солидно инженерно образование и добра кариера. В един момент духовният свят го намира и го използва като канал за предаване на информация.
По време на семинарите д-р Стоилов лично забелязал как се променя изражението и говорът на човека, докато предава информацията от Крион. Това не е преиграване. Д-р Стоилов вече 30 години се занимава с езотерика.
Целта на семинарите е била да се покаже, че всеки човек притежава свой вътрешен потенциал и трябва да го разгъне.
В България Лий Каръл е донесъл познанието за т.нар. пространствено-временни капсули.  Те приличат на сейфове с енергийна информация.
Когато населението от някоя част на планетата стане достатъчно отворено към новото познание, тези капсули започват да излъчват енергия, която помага нашите способности да се увеличат.
Тези капсули са общо 10 на брой и са разположени на важни места на планетата.
В Перу има 3 капсули.
В Европа има една капсула и тя се намира в България. На границата между Рила и Пирин. Малко повече в Пирин, отколкото в Рила. Точно хижата „Предела“ и Манастирско градище.
Това е една изключително интересна енергийна структура, която прилича на пирамида. През деня е потънала в плътта на Земята.
През нощта тази структура се издига до 100 метра над Земята. Вътре има цилиндър, сфера и два кристала.
Още интересни факти ще научите лично от д-р Стоилов от видеото долу.

loading...


1 КОМЕНТАР

  1. Брей, какво интересно нещо имало до мен и мястото където живея, на “Предела” и Манастирско градище – което посетихме със студентите преди 2-3 години; пускал съм снимки от градището тогава…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.