Илиана Раева и Наско Сираков тази нощ ще празнуват до зори

0
1532

Обичаните български спортисти имат страхотен повод за купон. Тази нощ  е сватбата на дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков

Илиана Раева и Наско Сираков

Виолета Сиракова официално ще стане г-жа Коруджиева.

Феновете на Наско и на Илиана знаят, че преди почти три години Виолета роди момиченце от Георги Коруджиев. Детето носи името на своята прекрасна баба.

На 2 август 2018 г. (по стар стил Илинден) малката Илианка получи Свето кръщение.

Нейните родители живяха няколко години на семейни начала. Но ето, че са решили да узаконят своята връзка.



Тази нощ малката Илианка ще бъде калинка на своите родители. Кумове са другата дъщеря на сем. Сиракови Славея и нейният приятел Петър Лаков.

Сватбата вече е започнала в Бояна.

Поканени са близки и приятели на семейството. Специален гост на тържеството ще бъде Христо Стоичков и неговата съпруга Марияна. Двамата пристигнаха от чужбина, за да бъдат при своите големи приятели Илиана Раева и Наско Сираков.

Всички са заредени с огромно желание да се веселят и да бъдат съпричастни към щастието на младоженците.

През декември 2018 г. Виолета Сиракова и Георги Коруджиев бяха на почивка в Барселона. Георги изненадал своята любима като й подарил красив годежен пръстен. Датата е избрана целенасочено. На 11 декември Наско и Илиана стават семейство, припомни „Телеграф“. Тогава тяхна кума е голямата Нешка Робева.

Затова Георги решил да поиска официално ръката на своята любима в деня, когато нейните родители са станали семейство. Колко трогателно!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.