Нов шедьовър на архитектурата ще се появи на белия свят (ВИДЕО)

0
283

За човешката фантазия няма граници, а за кадърните хора тези фантазии могат да станат реалност като новото чудо на   архитектурата, което ще се появи на белия свят

Не е нужно да споменаваме Дубай, защото всеки знае, че там в момента кипи невероятна динамика.

Най-добрите архитекти от целия свят се намират в Дубай, за да реализират в действителността своите очарователни идеи или идеите на богатите араби.

След острова – палма, който се появи преди години, след огромните небостъргачи, сега идва ред и на „Аладин Сити” (Aladdin City).

Това ще бъде приказен комплекс във формата на 3 вълшебни лампи, от които излизат джинове, свързани по между им с помощта топли връзки.



dubai
Аладин Сити – нов шедьовър на архитектурата

Предвидените златни покрития по постройките ярко ще контрастират с лазурното море.

В двата края на „Аладин Сити” ще бъдат монтирани летящи килимчета, които ще накарат всеки посетител наистина да се почувства като в света на приказките.

А знаем, че приказките от изтока за „1001 нощ“ и „Шехерезада“ са едни от най-екзотичните и пълни с безброй вълшебства.

Правителството на Дубай одобри този наистина грандиозен проект, който започва да бъде изпълняван през 2016 г. Площта, на която ще се простира е 4000 акра.

Кулите на Аладин – чудо на архитектурата, ще бъдат високи съответно по  25, 26 и 34 етажа.

Сред постройките ще има един хотел и паркинг за 900 леки автомобили, защото останалите части от чудото на архитектурата ще бъдат бизнес сгради, информира  Хюсеин Насер Лута – представител на Общината.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.