Седмичен хороскоп 02-08 септември 2019 (I част)

0
650

Нови запознанства ще ви накарат да повярвате в способностите си

 

седмичен хороскоп
Нови запознанства ще ви накарат да повярвате в способностите си

Точният седмичен хороскоп сочи, че още през първата седмица от септември редица зодии ще бъдат изправени пред изпитания.

Какво още вещае вашият седмичен хороскоп за периода 02-08 септември, можете да наумите по-подробно в следващите редове.

Овен
През преобладаващата част от времето представителите на огнената зодия Овен, ще се занимават с обичайните си дейности. На моменти отегчението ще ви прави раздразнителни и ще сте доста разсеяни. Няма да сгрешите, ако помислите как можете да разнообразите работата си. Не отказвайте помощ, ако ви помолят, все пак ще е някакъв вид промяна.

В края на седмицата ще получите изненадващи финансови постъпления. Не е изключено някой да изчисти задълженията си към вас, които са отлагани толкова дълго във времето, че дори сте ги отписали. Използвайте част от неочакваните приходи за забавление, не бъдете твърде пестеливи, но и не прекрачвайте границата на разумното.



Телец
За съжаление за вас началото на седмицата определено няма да е от най-приятните. Ще сте с постоянното усещане, че никой от околните не ви разбира и дори умишлено ви правят на инат.
Въпреки това не си позволявайте да търсите утешение във вредните навици, с които едва сте успели да се преборите.

През втората половина на седмицата ви очакват по-интензивни контакти. Казано с други думи – ежедневието ви доста ще се разнообрази. Вашият седмичен хороскоп сочи още, че е добре да се съобразите с текущите си финансови възможности, а не да разполагате с евентуалните предполагаеми постъпления. Мисълта, че сте нужни някому ще ви тонизира и мотивира да се заемете с нови дейности. Не се хвърляйте необмислено, а го направете последователно.

Не вярвайте на обещания за бърза печалба

Близнаци
За вас настоящият период ще е изпълнен с доста непредвидени събития. Някои от тях ще ви подскажат, че е крайно време да обновите ценностната си система. Постъпките на хората от обичайното ви обкръжение, ще ви накарат да се замислите сериозно за мястото им във вашия живот.

Не си позволявайте финансови авантюри, за да не съжалявате на по-късен етап. Не вярвайте на каквито и да било обещания за бърза печалба. Има известна вероятност да получите допълнителни приходи, но все пак не се отпускайте твърде много. Уменията и професионализма ви няма да останат незабелязани от шефовете ви.

Рак
Осъществяването на нови контакти ще ви донесе разнообразни впечатления. Отношението на хората около вас ще ви помогне да се избавите от някои черти като подозрителност и уединение. Ще получите искрена привързаност и висока оценка от новите си познати, което ще ви накара да повярвате в собствените си възможности.

Ваши възрастни приятели или роднини ще имат нужда от грижите ви. Помогнете им да се справят. Направеното добро ще ви се върне многократно, пише az-jenata.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.