Седмичен хороскоп 02-08 септември 2019 (II част)

0
443

Всичко е във вашите ръце

 

седмичен хороскоп
Всичко е във вашите ръце

Ако изгаряте от желание да научите какво ви предстои през първата седмица от септември, можете да разберете от точния седмичен хороскоп.

Някои от вас ще се чувстват твърде уморени, а за други всичко ще върви по мед и масло. В коя от двете групи попадате, можете да научите в следващите редове с подробния седмичен хороскоп за всяка зодия.

Ето какво ви очаква:

Лъв
През този период енергията сякаш ще ви е напуснала и ще се уморявате много по-бързо от обикновено. Най-добре би било, ако имате възможност да се отдадете на почивка. Преразгледайте перспективните планове, подредете нещата си, освободете се от ненужните вещи, които само ви заемат място.



По-добре би било да ги подарите на човек, който наистина ще им се зарадва. Финансовото ви положение е сравнително стабилно. Не се усамотявайте. Организирайте си нещата така, че да сте в нечия компания през повечето време.

Дева
Ако сте наясно какво точно искате, няма да имате никакви спънки към осъществяването на желанията ви. Помислете с какво не сте се занимавали до този момент, а винаги сте искали да го направите. Направете си план за реализация и действайте. Ще откриете неподозиран потенциал у себе си. Околните ще ви завидят за издръжливостта и фантазията ви.

Тъй като по принцип сте доста последователни и подредени, ще е нужно само да си осигурите съмишленици, за да разширите сферата си на влияние. Финансовото ви състояние ще е доста променливо през периода, но това не означава, че ще имате затруднения.

Научете се да приемате временните неуспехи като нещо нормално

Везни
Вашият седмичен хороскоп съветва да не се притеснявате излишно. Действайте умерено и се придържайте към инструкциите, които получавате. Не се опитвайте да привличате вниманието към себе си на работното място. Натоварванията няма да надхвърлят обичайните, така че ще имате възможност да си потърсите допълнителна работа. Ще получите доста предложения, но това няма да ви зарадва, а по-скоро ще ви обърка.

Ще си помогнете, ако изясните най-важния критерий, освен финансовия и базирайте решението си на него. Ще успеете да съхраните оптимизма и доброто си настроение през седмицата. Приемете временните неуспехи като нещо нормално, вместо да се вайкате. Приятелите или някоя материална придобивка ще ви донесат свежи емоции.

Скорпион
Изпълнението на обичайните ви задачи ще е свързано с доста нови контакти. Имайте предвид, че не всички ще отговарят на критериите ви за значимост и полезност. Въпреки това се опитайте да се държите любезно.

Ситуацията в личния ви живот ще е малко противоречива. Намесата на ваши роднини в семейните ви отношения, ще налее „масло в огъня“. Това ще доведе до задълбочаване на противоречията с любимия ви човек. Запомнете, че запазването на мира в дома ви, е във вашите ръце, пише az-jenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.