Седмичен хороскоп 02-08 септември 2019 (III част)

0
483

За някои от вас седмицата ще е монотонна

 

седмичен хороскоп
За някои от вас седмицата ще е монотонна

Точният седмичен хороскоп ще ви разкрие какви изненади са ви приготвили звездите в първата седмица от новия месец.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп за представителите на всяка една зодия:

Стрелец
Предстоящо посещение на приятели или роднини отдалеч, ще ви накара да обърнете по-сериозно внимание на интериора в дома ви. Увлечени в това, ще успеете да разчупите ежедневния стереотип.

В крайна сметка посещението може така и да не се осъществи. Вие обаче няма за какво да съжалявате, защото сте променили до известна степен интериора. Освен това ще сте научили нови трикове за обзавеждане и мебелировка.
Освен това при положеното старание от ваша страна, семейството ви също ще остане доволно.



Козирог
Професионалните ви задължения ще се увеличават ежедневно и то с лавинообразни темпове, сочи вашият седмичен хороскоп. На моменти ще ви е твърде напрегнато, но ще успеете да се справите благодарение на стегнатата ви лична организация. Може да се получат известни разминавания, ако действията ви са зависими от външни резултати. Постарайте се да спазите предварително уговорените срокове.

Ще сте раздразнителни заради множеството служебни ангажименти. Поведението ви може да провокира и проблеми в семейството. Повод за остри реплики може да станат непредвидени разходи, направени от някой от семейството. Опитайте се да си спестите разпрата, ако си давате сметка, че нещата няма как да бъдат поправени.

Множеството служебни ангажименти ще направят раздразнителни някои зодиакални знаци

Водолей
Промените, които ще се случат през този период няма да са инициирани от вас. Не е изключено да са нежелани и да ви принудят да се съобразите с неприятни за вас фактори. Те несъмнено ще се отразят на навиците, контактите и емоционалното ви състояние. По всяка вероятност промените ще са свързани с професионалния ви статус или битовото устройство.

Като цяло ежедневието ви ще е лишено от стабилността, на която сте свикнали. Ще се наложи да се адаптирате към новата обстановка, колкото е възможно по-бързо.
Това пък ще ви даде да разберете колко силно са привързани близките ви хора към вас. Ще получите изцяло безусловната им подкрепа. Във всеки момент, в който се чувствате като във вакуум, те ще са около вас, ще ви дават кураж и ще ви развеселяват.

Риби
За вас седмицата ще е монотонна, еднообразна и спокойна. Колоритните моменти, доколкото изобщо ще имате такива, ще са свързани с ваши грешки, комични пътни инциденти или шеги. През този период ще имате много повече поводи за усмивки, отколкото за мръщене.

Ще се чувствате уютно в присъствието на любимия ви човек. Не е изключено да си организирате приятно пътуване или забавление с някои от най-близките ви приятели, пише az-jenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.