Ще гледаме БНТ без две от най-харесваните ТВ водещи

0
933

Новият ТВ сезон в БНТ започва с промени. Две от най-харесваните ТВ водещи вече няма да бъдат на екран

БНТ остана без Ели Гигова и Боряна Каменова

Става дума за Ели Гигова и за Боряна Каменова.

Според проучване на „Стандарт“ Ели Гигова е напуснала медията още в началото на август.

Казват, че ще работи в Брюксел в ЕП като сътрудник на новоизбраните евродепутати от ГЕРБ. Една от причините е и доста по-голямото заплащане в евро, което ще получава.

Миналата година в сутрешния блок на БНТ се събра много хубав екип от млади водещи. Ели Гигова, Даниел Михайлов, Боряна Каменова и Илия Илиев.



Зрителите, които започваха своя ден с техните новини, усещаха приятната атмосфера в студиото. Четиримата много добре си пасваха и като водещи, и като хора с прекрасно чувство за хумор.

Освен Ели Гигова, БНТ е напуснала и Боряна Каменова.

За нея няма конкретен коментар с какво ще се занимава в бъдеще. Преди да влезе в екипа на Сутрешния блок, Боряна правеше „БТН Такси“.

Преди да стане част от тази хубава ТВ компания, Ели Гигова водеше спортните новини с Камен Алипиев. През 2010 г. правеше сутрешен блок с Витомир Съръиванов.

По-рано е работила в Брюксел. Тя е следвала в Сорбоната в Париж. Говори няколко езика, затова не е странно, че е получила покана да бъде сътрудник в ЕП. Освен това е и журналист, който разбира от ПР.

Боряна Каменова е завършила „Скандинавистика“ в СУ „Свети Климент Охридски“. Има магистърска степен по „Международни отношения и дипломация“.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.