Любовен хороскоп за септември 2019 – задават се големи промени (III част)

0
492

Може да срещнете известни проблеми с любимия ви човек

 

любовен хороскоп
Може да срещнете известни проблеми с любимия ви човек

Септемврийският любовен хороскоп съветва да се избавите от мечтите си за идеален партньор и да гледате малко по-реалистично на нещата.

Какво още вещае точният любовен хороскоп за септември, можете да научите в следващите редове.

Ето какво може да очаква всяка една зодия в любовен план:

Стрелец
Ако наистина искате да срещнете сродната си душа, забравете за представите си за идеален партньор и пренаредете вътрешния си свят.
Семейните Стрелци пък ще имат щастието всичко да им се случва по план, без излишни кавги. Някои от старите ви проблеми ще напомнят отново за себе си. Много е важно този път да ги разрешите кардинално.



Не е изключено някои от вас да получат щастливата новина за бебе.
Самотните Стрелци ще се забъркат в любовен триъгълник. Не ви е за първи път, но имайте предвид, че сега може да е много опасно.

Козирог
Обърнете повече внимание на близките си, съветва септемврийският любовен хороскоп. Опитайте се да си дадете повече време за почивка и забавления през периода в компанията на любимия ви човек. Краят на лятото и началото на есента са изключително благоприятни за емоционално общуване.

Имате всички необходими предпоставки да засилите любовните си отношения с любимия ви човек. Много е важно обаче да не се подмамите да се забъркате в любовни афери. Имайте предвид, че те могат да навредят сериозно на взаимоотношенията с партньора ви.

Опитайте се да избегнете конфликтите с любимия човек

Водолей
Не е изключено през септември да срещнете малки проблеми с любимия ви човек. Разбира се винаги има начин да избегнете конфликта и ненужните спорове, така че най-добре направете точно това. Опитайте се да не обвинявате роднините за грешките и недостатъците им. Някои от вас ще получат радостната новина за бебе.

Ако любовната ви връзка е в разгара си, трябва да обърнете повече внимание на дребните детайли. Акцентирайте върху приятните емоции и интимността.
Самотните от вас ще имат шанс за нова връзка след интересно запознанство.

Риби
Любовният ви живот няма да е лишен от хармония през периода. Ако възникнат проблеми, то ще се разрешат от раз. Най-важно е да идентифицирате причините, които водят до външни конфликти и вътрешни комплекси. Влюбените Риби в никакъв случай не трябва да забравят за нуждите на партньора си. Задават се големи промени като някои от тях може и да не са положителни.

Самотните представители на зодията ще са весели и инициативни. Достатъчно е да сте активни, за да промените статуса си на обвързани, пише az-jenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.