Стойчо Керев разкрива бъдещето на нашата цивилизация (+видео)

0
1858

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост обсъждат изключително важни теми. За съжаление те звучат и доста тревожно

Стойчо Керев

В студиото на „Новото познание“ гостува режисьорът Теди Москов.

Двамата със Стойчо Керев правят коментар и анализ на обстановката, в която живее съвременният човек.

Теди Москов определено е притеснен, че нашата цивилизация загива. Всички сме подвластни на новите технологии и на интернет. Младите хора отиват на театър и по време на постановките си гледат в телефоните.

Теди Москов разговаря с негови студенти, които раздвоят своето внимание между него и телефона си.



Лошото е, че младите хора не разработват своя мозък да помни и да възпроизвежда информация, да мисли и да разсъждава. Те са минимизирали неговите функции до това да се взират в екрана на мобилния си телефон.

Теди Москов се притеснява, че един ден новите технологии ще ни унищожат. Той припомни, че всичко материално е създадено от Луцифер. Само душата е от Господ.

Човечеството вече е заситено изключително много. За съжаление тази заситеност довежда до безразличие и до дрямка. Човечеството не изпитва глад за нищо друго освен за удобства.

Интернет технологиите ни дава огромни шансове. Например всеки може да влезе в сайта на някоя галерия или на друго място и да разгледа какво е изложено там. Теди Москов споделя как негов приятел му казал, че не може да дойде на негово представление. Да го заснеме, за да го изгледа по-късно.

Италиански режисьор се оплаквал, че заснел филм, който неговият внук през телефона си. А лентата е направена да се прожектира на голям 12-метров екран. Смаляването в екранчето ни превръща все повече в сумнанбули.

През последните години въобще не се говори за морала и за етиката, смята Теди Москов. Както има правила за движение по улиците, така трябва да има правила за живот в обществото. Моралът е свързан и със съвестта.

Още изключително интересни факти ще научите от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на Тези Москов от видеото долу.

Стойчо Керев

Хитовият филм „Измамна реалност“ предстои да бъде излъчен отново в София.

Стойчо Керев е предвидил две прожекции. Едната е на 29, а втората на 30 октомври 2019 г. Мястото е кино „Люмиер“  в НДК от 19:00 часа.

В „Измамна реалност“ участват Теди Москов, проф. Лъчезар Филипов, маестро Йордан Камджалов; Александър Димитров, доц. Веселина Вачкова, проф. Бойко Рангелов; астрологът Силва Дончева и виновникът за това уникално събитие Стойчо Керев.

Билети можете да си закупите на касите в НДК и на tickets.ndk.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.