Бъдете актуални с модните тенденции за есен 2021

0
547

Есента дойде, момичета!

Това сред най-хитовите цветове на есен 2021 Сн: ФБ

Време е да обогатите гардеробите си с тоалети, които отговарят на най-новите тенденции за есен 2021

Световните модни дизайнери правят няколко важни акценти за мода есен 2021.

Ако във вашия гардероб имате нещо от по-долу изброените дрехи и обувки, винаги ще бъдете шик тази есен. Блузи от органза, готини каубойски ботуши, якета и чанти от кожени парчета и всички нюанси на кафявото.

Тази есен блейзерите отново са на мода. Колкото по-дълъг е вашият блейзер, толкова е по-моден. Блейзерите се съчетават чудесно с дънки и с кожени панталони. А в студените есенни дни и с каубойски ботуши. В по-топлите есенни дни мокасините в кафяв цвят са страхотни.



През есен 2021 г. кожите отново са голям хит. Но не само якетата и кожените манта, а и кожените поли.

Кожените поли от черна кожа бяха голям хит в началото на 90-те години на ХХ век. След това изчезнаха от световните модни подиуми и от страниците на модните списания. Тази есен отново се връщаме към тях. Ако вашата стара кожена пола е в добър вид и ви става, не се колебайте да я носите отново. Или пък я дайте на вашата дъщеря.

Но особено модерни са кожените поли в различните нюанси на кафявото и в цвят карамел. Ако си намерите подобна пола, наистина ще оберете точките.

Вашата кожена пола може да бъде права до коляното, малко над или под коленете. Но ако фигурата ви изисква по-различна кройка, можете да си купите разкроена и по-дълга кожена пола.

Дългите шлифери отново се завръщат при нас. Шлифери в цвят гри, бежово, кафяво. Те са актуални както за дамите, така също и за мъжете. Дълъг шлифер тази есен е подходяща връхна дреха за студените есенни дни.

Голям хит също са топлите меки пуловери в топли цветове като канела, мляко с какао, каки, горчица, охра, тютюнево, бордо.

Ако нямате излишни средства, за да подмените своя гардероб с модни тоалети за есента, не се отчайвайте. Дори и да нямате подобни от минали години, ще спасите положението с някой подходящ аксесоар. Например шал в модните гами. Шапка и ръкавици. Колан, чанта, ново портмоне. А можете да си намерите различни бижута в тези тонове и отново ще изглеждате прекрасно.

Не пропускайте видеото долу.

Възползвайте се от полезните съвети и комбинации от дрехи, които са представени.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.