Христо Маджаров за мисията на българите и нарочно укриваната българска история

0
815

Христо Маджаров изнася не само интересна, но и изключително полезна лекция. В нея говори за мисията на българите. Коментира нарочно укриваните истини за нашата древна история

Христо Маджаров

Христо Маджаров гостува в поредицата ВИДЕЛЕЙ.

Едно от първите неща, на които обръща внимание са траките.

Руски учени са казвали, че траките не били нищо особено като хора. Защото нямали писменост. Сега, обаче, тяхната писменост е открита. А световни учени твърдят, че тя е най-древната.

И след като световните учени са се намесили, руските вече не си позволяват да оспорват тези факти.



В началото на 90-те години на ХХ век българският посланик в САЩ бил запитан от представители на космическа агенция. Въпросът бил защо могилите в Сборяново са разположени като отражение на космическо съзвездие.

Посланикът нямал представа. Когато се прибрал в България уредил хеликоптер, който заснел могилите от високо. И наистина те съвпадат със съзвездие.

И не само това. Големината на отделните могили отговаря на големината на звездите в съзвездието.

В Плиска японци и германци правят разкопки. В чужбина знаят много повече за нашата история от нас самите, възмущава се Христо Маджаров.

Най-древното злато в Европа е открито в България във варненския акропол. Уникалното при него е и непозната технология, по която златото е било обработено, за да се получат тези невероятни украшения като стил, красота и изящност.

Преди години Христо Маджаров посетил САЩ. На брега на Атлантическия океан има вила „Гети“. Гетите са едно от тракийските племена. Вилата е построена в древен стил. А в нея са изложени статуи на различни богини. Те са били открити по българските земи и чрез канали за контрабанда са били изнесени в САЩ.

През 397 година Свети Никита отпътувал от България и отишъл на поклонение в Рим. Това е записано в древни текстове. В същото време на нас ни казват, че България е основана през 681 г. Това е пълен парадокс.

През пети век българите владеели Дунава, пишат древните историци.

Още изключително интересни и непознати факти ще научите от видеото долу. Тази информация трябва да стигне до всеки българин. Грехота е да ни манипулират по този ужасен начин и да крадат нашата древна история.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.