Наум Шопов (д-р Тасев) разкри пола на бъдещото първо бебе

0
475

Теа Минкова е бременна. Феновете на Наум Шопов – младши се вълнуват какво ще бъде тяхното първо бебе. Двойката разкри пола

Наум Шопов и Теа, заедно с домашния любимец. Скоро ще се появи и тяхната малка принцеса

Теа и Наум пуснаха съобщение в своя влог (видео блог) в Youtube.

Щастливите бъдещи родители казаха, че ще си имат момиченце.

„Малката принцеса“ както я нарекоха трябва да се роди през есента.

Теа Минкова признава, че миналата есен си е сложила силикон. След като преценила плюсовете и минусите, решила, че няма риск да увеличи своя бюст. Дори сама си е платила операциите.



Теа и Наум Шопов учили в едно и също училище. В продължение на 11 години се възприемали само като съученици. Години по-късно станали двойка, защото осъзнали, че са сродни души.

Двамата обожават да прекарват всяка минута заедно и да правят нещата, които обичат. За тях няма значение дали ще разговарят, ще пътуват по света или ще тренират. В отношенията им цари хармония и разбирателство. Двамата си имат и домашен любимец. Немска овчарка, която е неразделна част от тяхното домакинство.

Наум Шопов доби огромна популярност в „Откраднат живот„. Той изигра по уникален начин своя персонаж д-р Борис Тасев. Но сега мисли единствено и само за медицина.

Въпреки, че във вените му текат актьорските гени. Той е внук на големия актьор Наум Шопов, чието име носи. Неговата баба Невена Симеонова също е актриса. Неговият баща е режисьорът Христо Шопов. А неговата вуйна е Лиза Шопова, съпругата на големия Христо Мутафчиев.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.