Нели Конуей дава съвети за избавяне от нежелани духове

0
642

Нели Конуей отново идва на помощ на всеки, който търси връзка с невидимия свят. Съветите на Нели са полезни

Нели Конуей Сн: Nelly Coneway

Специално за читателите на ТОПактуално.ком Нели изпрати това писмо.

Публикуваме написаното от Нели Конуей без редакции и съкращения.

“Днес ме питаха за мантра, която да помогне срещу духове, т.е. тези, които са заклещени в аурата около Земята. И обитават запуснати къщи и барове, места, където хора пият, злоупотребяват с наркотици, страхуват се много и др.Тези същества могат да обсебят и човек, който също пие и взима наркотици.

Това е много хубава мантра, която изчиства тези духове и ги праща при светлината.

Аз преди време пусках мантрата близо година за една жена, което беше на другия край на света. Беше обсебена и много гадно се държеше с мои приятели.

Тази мантра я изчисти от тези същества и тя стана направо като Ангел, и до сега сме приятели с нея, много ми помогна и тя, след като духовете се махнаха от нея.

Тя не знаеше, че аз съм се молила дълго време за нея и че съм имала специална мантра да свири за нея, не вярваше в тези неща, но след това се промени, което за мен беше истинско чудо.

Ако имате съмнения, че някой около вас е обсебен, кара се непрекъснато с вас, много е критичен и негативен и злобен, то оставете тази мантра да звучи, кажете си, че е за него и че искате АА Михаил да го изчисти.

Не се притеснявайте, не сте срещу свободната воля, напротив, вие помагате на този човек да намери себе си отново, доброто, свързвате го с неговия създател, Господ и любовта.

Вашите Ангели пазители ще се намесят да ви помогнат, за да донесат мир и щастие в сърцето ви. Когато се молите за друг човек, пращате ангели и любов да го лекуват, това е много добра карма за вас самите.

Всеки човек на подсъзнателно ниво знае кога му е изпратено лечение и има свободната воля да го приеме или откаже.

Вие защитавате себе си и тези около вас.

Вибрацията на мантрата е със сърдечната чакра. Чудна е тази мантра и наистина прави вълшебства.”

Сърдечно благодарим на Нели за полезните съвети!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.