Седмичен хороскоп за периода 09-15 септември – Някои от вас ще научат неприятна истина (II част)

0
891

Опитайте се да сдържите емоциите си

 

седмичен хороскоп
Опитайте се да сдържите емоциите си

Благодарение на точния седмичен хороскоп ще получите полезни насоки. Те ще ви подскажат на какво трябва да наблегнете и от какво да се пазите.

Ако искате да разберете какво вещае точният седмичен хороскоп за всяка една зодия, можете да го направите в следващите редове:

Рак
За вас тази седмица ще бъде доста тежка, тъй като ще премине под знака на тежестта на недовършената работа. По всяка вероятност ще е нужно да положите много повече усилия от обикновено, за да успеете да разрешите поне част от належащите проблеми. Не се разстройвайте, ако в началото на седмицата трябва да се сблъскате с някои препятствия от лично или професионално естество.

Независимо от всичко това, периодът ще премине без очарованието от общуването. Възможно е през уикенда да настъпят някои промени, не се притеснявайте, те ще са във ваша полза. Четвъртък не е подходящ ден за започване на нещо ново. Отделете повече време за децата и половинката си, те се нуждаят от вашето внимание.



Взаимоотношенията в семейството ви ще се подобрят

Лъв
Представителите на царствената зодия ще трябва да отделят повече от обикновено време за работа. Сега не е моментът да се опитвате да избягате от отговорност. Пожънете плодовете на труда си и в никакъв случай не се отпускайте. Сряда ще ви подложи на изпитания. Нужно е да проявите повече търпение в този ден и да не спорите с началниците си. Добрата новина е, че взаимоотношенията в семейството ви ще се подобрят.

По всяка вероятност в последния работен ден от седмицата – петък, ще възникне ситуация, която ще ви помогне да разберете истината за хората, с които комуникирате и работите.
В събота направете всичко по силите си, за да запазите спокойствие. Не ставайте роби на суматохата.

Дева
Съветът на астролозите към представителите на зодия Дева е да пестят силите си през периода. Крайно време е да дадете възможност на останалите да разрешат сами собствените си проблеми. Престанете да помагате на всеки и да се раздавате, помислете за себе си.
Не е изключено да възникнат промени в плановете или пък някой да наруши споразумение. Това ще доведе до допълнителни усилия от ваша страна.

Проектите, които поради една или друга причина сте прекъснали, ще започнат постепенно да се развиват. В петък ще пожънете успехи в бизнеса. Усилията ви определено ще дадат резултат. Не е изключено неделята да мине под знака на конфликт в семейството. Опитайте се да сдържате емоциите си, контролирайте се, за да не съжалявате на по-късен етап за изречените думи или за стореното, пише actualno.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.