Седмичен хороскоп за периода 09-15 септември – Някои от вас ще получат редкия шанс да изпреварят събитията (IV част)

0
561

В четвъртък проявете повече предпазливост

 

седмичен хороскоп
В четвъртък проявете повече предпазливост

Точният седмичен хороскоп ще ви разкрие на какво трябва да обърнете повече внимание, от какво да се пазите и на какво да наблегнете.

Ето какво още вещае точният седмичен хороскоп за всеки един от зодиакалните знаци:

Козирог
Имайте предвид, че през този период всяка една проява на оригиналност от ваша страна, ще бъде възприемана от околните многозначно. Добре би било да не стигате до крайности. В сряда ще ви се отдаде възможност да демонстрирате блестящо професионализма си.

Ще успеете да изтеглите от забвение дори най-безнадеждните проекти, които колегите ви вече са отписали. През почивните дни се опитайте да изгладите проблемите, които имате вкъщи. Най-добрият начин за това е като направите някои подобрения на жилището, в което живеете. Казано с други думи – покажете, че ви пука.



Периодът ще премине без много катаклизми

Водолей
Вашият седмичен хороскоп сочи, че периодът ще премине без много катаклизми. Времето ще е изключително благоприятно за продуктивна работа и бизнес срещи. Идеите, които ще се родят в ума ви през този период, може да положат началото на наистина грандиозни постижения в бъдеще.

В четвъртък бъдете особено предпазливи. Не рискувайте всичко, което имате, подвеждайки се по мислите, че е време за промяна. Съвсем скоро ще имате възможност да се радвате на невероятни хармония и баланс. Обърнете сериозно внимание на нещата, които ще се случат в неделния ден. Имайте предвид, че нищо от тях не е случайно.

Риби
Според астролозите, това е период за сериозна подготовка. Ще получите редкия шанс да изпреварите събитията. По този начин ще успеете да облекчите значително натоварването, което ви предстои. Именно сега е момента да демонстрирате високо самочувствие и увереност в себе си, те не са безпочвени.

Що се отнася до личния ви живот, то съветът на звездите е да не предприемате решаващи действия. До голяма степен най-верният ви приятел през този период ще бъде именно търпението ви. Сега е времето да извадите всичките ви познати оръжия за борба с меланхолията. Опитайте се да сте навън и в движение през преобладаващата част от времето. Задържайте се минимално време у дома, пише actualno.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.