Страшно бъдеще за България през 2015 година, предрече ясновидка от Джулюница

1
807

Една от най-известните гадателки в цяла Северна България, известната ясновидка Веска от Джулюница, предрече тежко бъдеще за страната ни до края на тази година

Повод да си спомним за предсказанията на ясновидката Веска е днешният взрив в Иганово.

За момента няма информация за пострадали хора или жертви, но се говори, че взривът е предизвикан нарочно – саботаж. Тепърва следствието ще доказва това твърдение.

Ето какво още каза  една от най-известните ясновидки в цяла Северна България, Веска от Джулюница, която предрече тежко бъдеще за страната ни през тази година:

Много вода ще изтече през държавата ни през 2015 година, споделя прочутата гадателка.



Особено опасно ще е в региона на Килифарево и град Дебелец, в околностите на Велико Търново. Там трябва задължително да се вземат мерки сега, за да се предпазим от водния ад, който предстои, пише ПИК.

Лятото на 2015 година, казва врачката от Джулюница – Веска, ще е много горещо, това ще се отрази зле върху здравословното състояние на мнозина, които имат проблеми с кръвното налягане и със сърцето.

Известната ясновидка допълва още, че настоящата година ще е щедра на находки, исторически открития и археологически артефакти.

juljunica
Известната ясновидка Веска от Джулюница

Голямото откритие ще бъде на древен манастир. Това ще даде много силен енергиен тласък и животът в страната ни ще стане много по-благоприятен.

Веска от Джулюница разкри още, че българите могат да оправят положението си ако се опитат да променят своето мислене. Ако мислят доброто на околните, то това ще привлече положителна енергия и към тях самите.

Много важно е да вярваме в Бог и в доброто, защото именно там се крие спасението ни. Популярната в цяла Северна България ясновидка допълва, че природните бедствия, пороите и наводненията, не са ни пратени случайно. Те са знак, че българите трябва да преосмислят своите ценности и да променят съзнанието си.

Веска предрече още проблеми с ЖП-транспорта у нас, а по света тази година ще станат три много сериозни и тежки катастрофи с влакове, както и две самолетни произшествия.

Земята под България ще се люлее, споделя водещата ясновидка, но важното е, че няма да има сериозни поражения върху страната ни.

На политическата ни сцена след около 3 години ще се появи бъдещият водач на България, който ще изведе държавата ни от кризата. В момента той е на около 42 години, но е в сянка, не е известна фигура.

Гадателката от Джулюница разкрива още, че след около 2 години, в региона на Арбанаси ще бъдат открити древни скрижали, които ще се окажат от изключително важно значение не само за развитието на България, но и на целия свят.

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.