Волен Сидеров „подпали“ парламента с неочаквано разкритие

0
401

Волен Сидеров има сериозен повод да почерпи, вдига грандиозен банкет

Лидерът на Атака – Волен Сидеров хвърли истинска бомба сред съпартийците си и останалите депутати в парламента като съобщи неочакваната вест, че ще става татко на момченце през лятото. Любимата му Деница Гаджева е бременна, а полът на бъдещото бебе вече е ясен – то ще бъде първородният син на Волен Сидеров.

Колеги и близки до политика разкриха, че атакистът не е на себе си от вълнение и обгрижва бременната Деница Гаджева като истинска принцеса. Младата дама получава всички грижи, от които се нуждае, а Волен Сидеров не се колебаел дори да търчи по нощите, за да й купува кисели краставички или тортички – всичко, което й се прияде.

Волен Сидеров
Волен Сидеров получи най-голямото щастие – най-сетне ще има свой наследник

„Нормално е, това ще е първото дете на Волен. Той вече смяташе, че ще остане без наследници и го беше приел, когато Деница му съобщи чудесната новина. А сега, когато вече със сигурност се знае, че ще става мъжки татко, се е зарекъл да вдигне грандиозно тържество в чест на майката и бебето“, разказват съпартийци на Волен Сидеров.

Припомняме, че Волен Сидеров имаше дълга, почти 15-годишна връзка с бившата си половинка Капка Сидерова и бе приел нейния син за свой. Двамата се разбираха отлично, но раздялата им предизвика истинска буря от коментари, тъй като приключи доста скандално.



В продължение на месеци Волен Сидеров изневеряваше на Капка с Деница Гаджева, докато накрая папараци не спипаха прелюбодейците и аферата им лъсна на показ. Реакцията на Капка Сидерова бе взривяваща, но към днешна дата двамата с лидера на Атака не поддържат абсолютно никакви отношения – тя дори не го е поздравила за бъдещото бащинство.

Наедрялата вече Деница Гаджева пък прекарва повечето от времето си в разкошната къща, която Волен Сидеров й осигури и се грижи всичко с бременността й да бъде наред.

А колегите на атакиста вече усилено обсъждат какъв подарък да купят на майката и бебето, до чиято поява остават само броени месеци.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.