Дневен Хороскоп за 19 Май 2015 г. Част – 2

0
305

Вашият дневен хороскоп за 19 Май 2015 – Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия дневен хороскоп, този вторник потенциално може да ви донесе големи успехи. Ако това се случи, но близките ви хора не изглеждат особено радостни или ентусиазирани – не ги съдете. Не всеки може винаги да се радва на щастието на околните, особено когато си има собствени проблеми за разрешаване.
СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Днешният ден може да ви навее мисли, свързани със семейството и близките ви. Това лесно може да създаде желание и нужда от близост и комфорт у мнозина. Въпреки това, пред вас стоят редица задачи и ангажименти, с които трябва да се справите преди да можете да се отдадете на желаната почивка.

Дневен Хороскоп
Дневен Хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Днешният ден може да се окаже изпълнен с изключително предизвикателни задачи, поставяйки способностите ви на изпитание. Възможно е да се сблъскате с много неща, които да ви изглеждат непонятни и объркани до такава степен, че да ви отегчат. Въпреки това внимавайте, защото подобни реакции може да разочароват човека, поставил ви задачата.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Този вторник може да донесе разтърсващи нови за представителите на зодия Козирог. Постарайте се да запазите спокойствие в лицето на тези новини, независимо от това колко покъртителни може да ви се сторят. По-късно ще разполагате с предостатъчно време да обмислите всичко на спокойствие.
ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През днешния ден може да ви се струва, че навсякъде около вас изникват конфликти. Голяма част от близките и познатите ви ще бъдат въвлечени във всевъзможни малки дрязги и разправии. Това може да ви разстрои и изнерви но трябва да запазите спокойствие – ако се включите в препирните само ще влошите положението.
РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия дневен хороскоп, този вторник може започне с леко неприятна, напрегната атмосфера. Приближените ви хора ще усетят това напрежение в по-голяма степен отколкото вие и това може да ви повлияе негативно, засилващо собственото ви раздразнение. Стиснете зъби и се съсредоточете върху задълженията си. Това ще премине съвсем скоро и ще можете да се върнете към обичайното си състояние.



Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.