Дневен Хороскоп за 20 Май 2015 г. Част – 2

0
316

Вашият дневен хороскоп за 20 Май 2015 – Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия дневен хороскоп представителите на зодия Везни ги очаква прекрасен ден. Тази сряда ще ви позволи да развихрите дисциплинирания си ум, насочвайки го към самия център на задачите пред вас. Насладете се напълно на продуктивния ден.
СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Днешния ден е идеален за повдигане на самочувствието ви. Независимо дали сте се чувствали щастливи или не напоследък, днес всичко ще се промени към по-добро. Отделете време да помислите за тялото си и начина си на живот – тези неща лежат в основата на щастието!

Дневен хороскоп
Дневен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Според вашия дневен хороскоп е добре да помислите за близкото бъдеще. Особено когато става дума за романтични връзки и взаимоотношения, трябва да разберете, че няма как да намерите нищо освен ако не го търсите. Спрете да чакате принца/принцесата да се спъне и да падне сам(а) в ръцете ви!

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Тези от вас, които имат деца може да попаднат в ситуация, в която проблемите на малките да им напомнят за техните собствени. Не бива да оставяте проблеми и спомени от миналото да помрачат настроението ви в този ден! Ако не ви е лесно да се отърсите от спомените, отделете малко време на размисъл за да разрешите старите дилеми. Това ще се окаже изключително полезно както за вас, така и за близките ви.
ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Днешния ден е неблагоприятен за големи покупки, Водолеи! Внимавайте с разходите, колкото и да ви се иска да си направите голям подарък – това може да се окаже бедствено за финансите ви в близкото бъдеще. От друга страна, малките покупни няма да навредят, стига да можете да приложите самоконтрол.
РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия дневен хороскоп ви очаква леко напрежение на семейния фронт. Близък човек може да се опитва да ви натрапи идеи по определени въпроси, които вие не одобрявате. Можете да подходите към ситуацията както нежно, така и грубо – избора е във ваши ръце!



Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.