Ето какво не знаем за красавицата от Нова ТВ Никол

0
464

Никол е едно от любимите лица на зрителите по Нова телевизия, но и тя има своите лични тайни

Хубавата синоптичка на Нова телевизия Никол  е безспорна любимка на зрителите, много от които нарочно избират да следят прогнозата за времето по тази медия, само заради красивото й лице.

Никол обаче е момиче, което усърдно пази живота си в тайна и поради тази причина много от феновете й не знаят важни за нея неща. Като например това, че колкото и да е голяма и самостоятелна, Никол още не може да избяга от детето в себе си и да се откъсне от опеката на родителите.

Никол Станкулова
Никол Станкулова разкри истината за себе си

Синоптичката, която вече си е за женене, продължава да живее в къщата на родителите си и скандално си признава, че е голям егоист. „Радвам се, че нямам брат и сестра, защото щях да ревнувам. Свикнала съм цялата любов на нашите да е само за мен и не мога да си представя да я деля с друг. Егоист съм си от малка, но няма съвършени хора“, открито признава Никол .

Също така тя разкрива и истината за здравословното си състояние и проблема с очите, който има още от малка. Никол обясни, за да затвори устите на жълтите медии, че страда от късогледство още от шести клас и оттогава е принудена да носи лещи.



„Видяха ме няколко пъти с очила по телевизията и веднага създадоха сензацията. Истината е, че съм с едни и същи диоптри от шестокласничка и досега не са се променили, Слава Богу. Но понякога измислиците на таблоидите наистина ме дразнят“, коментира хубавата Никол.

Колкото до евентуалната й сватба с настоящия й приятел Теодор Минев, тя подминава със смях всички слухове. Категорична е, че нито смята да живее с мъж все още, нито пък да се жени и да ражда деца.

„Има време. В 21 век съм и имам далеч по-важни приоритети от това да се задомя, да готвя и пера на мъжа си и да сменям памперси“, уверява Никол.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.