Боби и Никита се запознали със….СКАНДАЛ!! Ето как!?

Ето как любимите на цяла България реалити звезди Никита и Борислав Борисов се запознали със скандал!

Историята със запознанството на реалити звездите от „Биг Брадър“,  Никита и Борислав Борисов – Боби е също толкова интересна и нестандартна, както и самите те. Ето как самите те разказват за началото на тяхната история. Боби и Никита се срещат в Швеция, но никой не обръща особено внимание на другия. Просто се запознават, след което той се прибира в България. След време Никита разглеждайки своя Фейсбук вижда снимка на Боби в една статия написана за него и решава да му изпрати покана за приятелство. Боби не я приема дълго време, чак докато неговата бъдеща половинка не му пише повторно, за да му обясни, че  се познават. След като стават приятели във Фейсбук започват коментари на снимки и публикации. На една от снимките, където Никита яде вкусни неща, Боби коментира:  „Голямо надяждане става“, но понеже е написано на латиница, Никита вместо „надяждане“ разбира „Голямо нагаждане става“.

Реалити двойката от "Биг Брадър", никита и Борислав влюбени и щастливи.
Реалити двойката от „Биг Брадър“, никита и Борислав влюбени и щастливи.

И както вече я познаваме, не оставя нещата така и изпраща на Боби във Фейсбук едно изпълнено с възмущение съобщение. По-късно реалити героите от „Биг Брадър„си изясняват недоразумението и от тази ситуация нататък започват да контактуват все повече. Не след дълго Никита кани Боби на гости в Швеция.

Двамата разказват в предаването „На Кафе“ за началото на тяхната връзка. В Швеция, Никита се е намирала в доста труден период, имала е голям ирландски пъб, който е бил пред фалит, но с помощта на Боби нещата се оправят. По-късно се отказват от този бизнес. Боби започва да се увлича от татуировки и така днес Никита и Борислав от „Биг Брадър“ живеят влюбени и щастливи в Швеция и притежават успешни студио за татуировки, козметично студио и ресторант.

Интервю на реалити звездите от „Биг Брадър“, Никита и Борислав.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.