ИСТИНАТА за Бежанците! Вижте как ломят и трошат всичко! (Видео)

Започна се! Ето истинското лице на Бежанците, Шокиращо Видео, което никоя медия не посмя да покаже!

Започна се! Поредната бежанска вълна заля цяла Европа и за пореден път показа истинското лице на емигрантите, които нахлуват  на стария континент. Европейските политици и големите Медии остават безмълвни и се опитват да прикриват вандалщината на подивелите сирийски тълпи. Ангела Меркел, която категорично заяви своята подкрепа към емигрантите  и е готова да залее цяла Европа със сирийски бежанци,  сега не може да опази собствения си народ от тях. И двете Видеа са заснети само  преди 14 часа в Германия, която заедно с Англия обяви, че ще приеме най-много бежанци. Стигна се до такива крайности, че дори Кметът  на немския град град Дуйсбург Сьорен Линк, беше обявил, че е готов да замени двойно повече сирийци за сметка на малко българи и румънци (макар, че от страх пред дипломатически скандал след няколко дни публично се извини).

Сирийски бежанци пребиват унгарец, който се опитал да им даде храна.
Сирийски бежанци пребиват унгарец, който се опитал да им даде храна.

Е, нека да им са честити сега новите емигранти! От около 15 часа насам бежанците,  пристигнали в Германия са като пощурели и ломят и чупят всичко по пътя си! Къде е справедливостта? Световните медии гръмнаха с унгарската журналистка, която спъна сирийски бежанец и заради това беше публично порицана  и загуби работата си. Но същите тези медии мълчат и крият истината! Никоя от тях не показва кадрите, в които бежанците замерват мирните хора с камъни.

Никой не каза нищо и за емигрантите, който набиха и ограбиха унгарец, който се опита да им даде храна! Цялата истина и последствията от нахлуването на сирийските бежанци , която е агресия, вандалщина, погазване на нашите културни и житейски ценности, всичко това остава скрито и умишлено потулено от медиите и европейските политици пред света.

На Видеото долу се вижда истинското лице на сирийските бежанци, което медиите не смеят да покажат!



 

Ето и Видеото, на което е заснето как в Германия, емигрантите ломят и чупят с бухалки и камъни всичко, покрай което минават!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.