Новина! Рапърът КРИСКО наследява…..МИЛИОНИ!! Ето от къде!

Любимият на България Рапър Криско се оказа голям късметлия. Той наследява милиони! О Да!

Никой не знаеше до сега, че нашумелият  и обичан български рапър Криско, е наследник на милиони. Информацията разпространи „България днес“, позовавайки се на много сигурни източници, близки до родната  звезда! Криско е роден на 11 май в нашата столица  – София, но поради стечение на обстоятелствата е израснал в град Габрово. Неговата кариера започва още в детска възраст в предаването „Като лъвовете“.  По-късно в зряла възраст  Рапърът започва като DJ в квартална кръчма, но талантът му не остава дълго време незабелязан.  През 2008 година работи като тон-режисьор в „Радио -1“ Постепенно започва да прави песни за други изпълнители и така го открива Миро – бившият изпълнител от дует „Каризма“.  Двамата заедно правят няколко проекта. През 2010 година в лейбъла на Спенс заедно с него, става продуцент и музикален изпълнител. Днес Криско е  Хитмейкър, Продуцент, Рап изпълнители един от новите членове на Супер Шоу-то „Х Фактор“.

Рапърът води  доста висок стандарт на живот, който никога не е изтъквал. Истината е, че Криско е богаташ! До сега БГ звездата никога не е парадирал със своите солидни финансови  възможности, за които би мечтала всяка родна знаменитост от Шоу бизнеса. Разбира се, на всички ни е ясно, че това материално благополучие не се дължи не неговата страхотна, но все още „млада“  кариера. Откъде тогава идват парите на младия Топ изпълнител. Истината е, че завидното му материално положение, измерващо се в милиони идва от неговото семейство, което има процъфтяващ и стабилен бизнес.

Рапърът Криско е наследник на милиони!
Рапърът Криско е наследник на милиони!

И един ден Криско ще бъде наследник на всичко това! Рапърът и сега благодарение на семейното благоденствие поддържа своя висок стандарт на живот. Той кара хубави и скъпи коли, притежава имоти в столицата и пръска доста пари по нощните заведения на София. Но Криско никога не парадира със семейните милиони. Приема това като даденост и се фокусира единствено върху своята кариера. Можем само да го аплодираме за това!



loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.