Сбъдна се едно от страховитите пророчества на Ванга

0
439

Отсега нататък ще става още по-страшно

Едно от страховитите пророчества на Ванга вече е факт.

Руската телевизия NTV твърди, че Ванга предрекла още преди три десетилетия цялата световна драма, която се случва в момента. Тя предсказала и проблемите със сирийските бежанци.
Ванга посочила, че всички народи ще започнат да затъват и нещастията ще ни залеят отвсякъде, но тогава никой не предполагал, че става въпрос за толкова мащабен проблем.

Притеснителното е, че най-страшната част от това пророчество все още не се е сбъднала – тази, че преобладаваща част от хората ще заживеят без светлина и храна и всичко онова, което ги е обединявало ще се пръсне на парчета.

Отсега нататък ще става още по-страшно
Отсега нататък ще става още по-страшно

Българският писател и художник Петър Баков, който е бил приятел с Ванга пет десетилетия посочва, че прорицателката е описала с изключително точност съдбата на цели народи.



Вярно е, че няма писмени доказателства за гаданията на петричката пророчица, но едва ли някой се съмнява в думите й.
Руската телевизия обаче излъчва думите на Ванга, че всеки ще търси начин за самостоятелно спасение, а властта в Европа ще бъде взета от мюсюлманите.
Медията припомня и друго предсказание на Ванга, според което хората ще започнат да се делят по религиозен принцип, а Сирия ще рухне в коленете на Победителя.

И ако не вярвате на тези пророчества на Ванга, то е време да си спомните за предсказанието й, че Америка ще има чернокож президент, на което всички гледаха с насмешка, но то се сбъдна, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.