Млад българин покори Европа с уникално изобретение (+видео)

0
606

Истински повод за гордост! Млад българин направи уникално техническо изобретение, с което бързо покори потребителите в Европа

Любомир Янчев – един уникален млад българин представя своето революционно изобретение

Любомир Янчев е на 26 години, инженер – програмист, управител на компания „Melissa Climate“.

Фирмата спечели финансиране от 1 милион от два инвестиционни фонда – Eleven и Rosslyn Capital.

С тези средства започва масово производство за местния пазар и за износ в Европа. Специалното устройство се монтира на всеки вид климатик, без значение дали това е много стар или най-нов модел.

С помощта на приложение на телефона, потребителят може дистанционно да настрои своя климатик за работа, като по този начин пести до 25% от сметката.



Казано по друг начин, в летните горещини или през зимата, климатиците не е необходимо вкъщи или в офиса да работят цял ден.

По път към дома, потребителят от разстояние включва своя климатик и когато се прибере вкъщи, помещението е топло или охладено.

За отрицателно време представеното произведено количество такива устройства бяха изчерпани от местния пазар, разказа по Нюз7 лично младият  българин Любомир Янчев.

Цената на това устройство е 119 лева.

Компанията вече прави интензивен износ за Испания, Италия, Турция и Кипър.

Философията на компанията „Melissa Climate“ е насочена в две основни направления – задоволяване на потребителите чрез заплащане на много по-ниски сметки за ток, както и да  помогнат на природата.

Освен, че се занимава активно с бизнес, младият българин преподава „Компютърни технологии“ в СУ.

За да добиете нагледна представа за уникалното устройство за климатици, изгледайте двете видеа по-долу. Едното е с рекламна цел, а второто е презентация, направена от самия Любомир Янчев.

 

************

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.