Най-вярното тълкуване на хороскопа (II част)

0
366

Разкрива всички хубави и лоши черти

Дори и да не е на 100% вярно тълкуване на хороскопа, то е поне на 99%.

Колкото и нескромно да звучи това е твърдението на видни астролози, които са на мнение, че това тълкуване на хороскопа или т.нар. кръстосани зодии, е най-вярното. Това тълкуване на хороскопа е съчетание между стандартните зодии, които всеки от нас знае и зодията ни според китайския хороскоп.

Ето и значението му:

4. Аристократ
Родените под този знак са изключително креативни личности и са ненадминати новатори. Обичат забавленията и организират купони дори и без поводи. Талантът им като организатори на събития, е завиден. Иначе са абсолютни мързеливци и мечтата им е да се излежават по цял ден, необезпокоявани от нищо и никого.търсят си половинка, която да се възхищава на всяко действие, което извършат.



Кръстосаните зодии могат да разкрият всичко за вас
Кръстосаните зодии могат да разкрият всичко за вас

5. Професор
Несъмнено това са най-интелигентните представители на кръстосания хороскоп. При все, че IQ им е дар от природата, тя пък ги е ощетила от друго – топлина към околните. Студенината им е пословична. Иначе пък се стремят да се образоват на всяка цена и да запазят уравновесеността си, ненавиждат безотговорността и пошлостта.
В интимен план търсят не по-малко интелигентен партньор, с когото могат да водят дълги разговори на различни теми.

6. Шут
Лесно могат да заразят околните с положителното си настроение и не робуват на правила и предразсъдъци. Изнервят се от рутината, но пък се стремят да забавляват не само себе си, а и околните. Изключително състрадателни са и чуждото нещастие може да им нанесе тежък отпечатък.
Нуждаят се от партньор, който постоянно да им прави романтични изненади.

7. Вектор
Ненадминати авантюристи, обичащи новите неща. Животът им е посветен на създаването на незабравими спомени. Доверието им се печели доста трудно и недолюбват хората, които постоянно мрънкат. Макар лесно да преглъщат обидата, изречена под въздействието на гнева, не прощават подли постъпки.
Трудно се обвързват, тъй като са изключително непостоянни и капризни в любовта, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.