Ужас в Италия! Чудовище нападна жена! (Видео и Снимки)

Чудовище подлуди Италия! Огромен звяр изскочи от морето, нападна туристка и изяде нейното куче!

Страшна история с чудовище подлудила  хората на плаж в Италия! Ето какво зловещо и мистериозно нещо се случило на един най-обикновен италиански плаж в един най-обикновен есенен ден. През този сезон на годината времето вече не е подходящо за плаж, но можете да срещнете много хора, които се разхождат през уикендите по крайбрежните ивици на Италия. В един такъв ден, спокоен и с нищо не предвещаващ зловещата история, случаен минувач заснел буквално филм на ужасите. Човекът бил помолен от разхождаща се туристка, да направи кратък видео клип на нея и нейното куче. Той започнал да снима. Нищо неподозиращата жена застанала на края на Кея, близо до водата и започнала да се опитва да накара кученцето да се обърне към камерата. В този момент, сякаш от нищото от морето изскочило огромно и страшно чудовище, което наподобявало гигантска змия с огромно тяло и уста. То се стрелнало към тях, захапало малкото животинче и изчезнало обратно във водата. Зловещата сцена се разиграла толкова бързо, че в първия момент жената изобщо не разбрала какво става. Едва, когато каишката на захапаното куче се опънала и изхлузила от  ръката й, тя се обърнала и видяла как чудовището изчезва в морето с нейния домашен любимец в уста. С неистови писъци на ужас, злополучната туристка хукнала да бяга към спасителния бряг. От там заедно с останалите разхождащи се туристи, които също станали неволни свидетели на разигралата се ужасна сцена, втрещени и паникьосани наблюдавали как страшното морско чудовище се мята и извива във водата, опитвайки се да  отплува към дълбините откъдето било излязло. Пълен ужас и мистерия!

Чудовището излиза от водата зад гърба на нищо неподозиращата туристка.
Чудовището излиза от водата зад гърба на нищо неподозиращата туристка.

Цяло чудо е, че самата туристка и намиращият се близо до нея рибар не станали жертви и храна на ужасното чудовище. Вероятно мистериозният морски звяр е предпочел кученцето, защото с малкия си ръст то му се е сторило по-лесна мишена.

Цяло чудое, че туристката не е станала храна за страшното чудовище!
Цяло чудо е, че туристката не е станала храна за страшното чудовище!

Видеоклипът не е монтаж. Той е бил разпространен чрез няколко телевизионни канала по света, но почти веднага е бил забранен от службите за сигурност, за да не се всява паника сред населението.

Мистериозното чудовище изяжда кученцето.
Мистериозното чудовище изяжда кученцето.

По разбираеми причини не се споменава нито името на злополучните герои, нито точното място, на което се е появило чудовището. Учени все още продължават да търсят следи от ужасното същество, но всичко за сега си остава обвито в мистерия.



 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.