Седмичен хороскоп от 29 септември до 5 октомври 2014 г. – 1 част

0
394

Вашият седмичен хороскоп (от 29 септември до 5 октомври 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица вие сте на кръстопът. Може да започнете нещо ново или да продължите по старому. Помислете, кое е по-важно и се опитайте да вземете правилното решение. Идващите дни ще ви дарят с интересни запознанства и впечатления, но това ще се случи само, ако излезете от обичайния кръговрат на ежедневието.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През настоящата седмица вие ще имате готови отговори по всеки въпрос. Докажете се като професионалисти! Ако избегнете главозамайването от успеха, вашите блестящи догадки ще бъдат потвърдени в най-скоро време. Уикенда посветете на семейството, нищо не може да замени общуването с близките хора!

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Време е да промените отношението си към живота и да строите планове с поглед към далечното бъдеще. Настоящата седмица обещава изгодни оферти за ново поприще, но преди скъсате със старото, трябва всичко да се обмисли добре. Като награда за усилията, очаква ви един приятен уикенд. Бъдете душата на компанията и очаровайте всички наоколо!

РАК (22 юни – 22 юли)  Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица ще е необходимо да се съобразявате и с мнението на хората около вас. Появяват се известни проблеми във взаимоотношенията с партньорите, а те може да се окажат доста непредвидими. Търпението и конструктивният диалог ви носят много повече ползи, отколкото откритото противопоставяне и упоритата защита на нечии интереси.



ЛЪВ (23 юли – 22 август) През настоящата седмица в работата ще намерите източник на вдъхновение. Дори ако делата ви отнемат много време и сили, все пак това ви донесе истинско морално удовлетворение. Трудностите са нещо нормално – не се обезкуражавайте и се опитайте да постигнете целта си. Успехът през следващите дни обещава сериозно финансово измерение!

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица ще трябва да намерите надеждни партньори и съмишленици. Шансът за успех е по-голям, ако не действате сами. Постарайте се да поставите отношенията с колеги и приятели на сигурна основа. Бъдете себе си!

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.