Вашето лично число разкрива вашето бъдеще

0
1365

Личното число на всеки един от нас е код към личното самопознание. Чрез него може да се разкрие дори вашето бъдеще

Днес ще ви представим едно точно гадание спрямо вашето лично число.

бъдеще
Вашето бъдеще е във вашите ръце

Специално за читателите на ТОПактуално.ком го изпрати психологът Антоанета Райкова.

Както вече знаем личното ни число се изчислява като се съберат всички цифри от рождената ни дата.

Така например, ако сте родени на 28.01, то тогава трябва да съберете 2 + 8 + 0 + 1. То се равнява на 11. Когато се получи двуцифрен сбор е необходимо да продължите да редуцирате резултата, докато получите едноцифрено число. Или в конкретния ни пример това 1 + 1 = 2.



Следващата стъпка, която трябва да направите, след като сте изчислили вашето лично число, е  да сметнете и числото на годината. То се изчислява за 2020 година по следния начин: 2 + 0 + 2 + 0 = 22 или редуцирано 4.

И така остана само да съберете вашето лично число с това на настоящата година и така да получите числото, по което ще гадаете какво ще ви се случи в бъдеще. В нашия пример трябва да съберете 2 + 4 = 6. Ако получите 10, отново трябва да редуцирате до едноцифрен резултат, а именно 1 + 0 = 1.

А ето и какво разкриват направените изчисления за предстоящите ви месеци.

Ако резултатът ви е 1, то вас ви очаква една много ползотворна, целеустремена и амбициозна година, в която ще можете да реализирате или поне да стартирате успешно новите начинания, които сте замислили. Съдбата е на ваша страна и трябва да сте упорити и да знаете какво точно искате, защото само така ще го постигнете.

Ако личното ви число, събрано с числото на годината, дава сбор 2, то през тази година трябва да внимавате. Не бива да започвате нищо ново, тъй като няма да успеете да го реализирате по най-добрия и желан от вас начин. През този етап от живота ви трябва да преосмислите стъпките, които сте предприели до този момент и да продължите в начинанията си, започнати през изминалата година.

Ако сборът ви е 3, то трябва да знаете, че нещата се раздвижват за вас по добър начин. Не забравяйте да се отдадете на любовта, която ви е предопределена от съдбата и общувайте с приятелите си, защото това е годината на пълноценните отношения.

Ако сте получили 4, трябва определено да сте нащрек. Очертава се по-трудна година, свързана с много работа и усилия. Но не губете надежда! Всичко ще се подреди, ако действате с ум и разум.

Една от най-хубавите години е тази с резултат 5. Вие ще берете плодовете на труда си през изминалите месеци и години. Всичко ви се получава по най-лекия и най-добрия начин. Ще имате време за почивка, за любов, за приятелите си и за работа. Възползвайте се от шанса си.

Ако сборът на вашето лично число и числото на годината е 6, то отново трябва да сте внимателни в работата си, но пък се очертават много приятни моменти с вашите приятели и със семейството ви.

Ако резултатът ви е 7, то навлизате в година на размисъл и анализ на постигнатото през изминалите 6 години. Преценете дали нещата се движат по първоначално замисления от вас план. Имате възможност сега да промените събитията, за да се подготвите за следващата година.

Ако вашето лично число и числото на годината ви дават 8, то това означава, че вече сте навлезли във финалната права на енергийния 9-годишен период. Сега отново трябва да осмислите резултатите си и вашите лични търсения. Годината е благоприятна за тези, които привличат положителната енергия към себе си.

Най-силната във вибрационно отношение е последната година 9 от този деветгодишен цикъл. През този етап трябва обезателно да завършите всичко, с което сте се захванали през последните години. Можете да приключите със стара връзка, която ви е правила нещастни, или да започнете да се оглеждате за нова работа, ако вашата не ви удовлетворява.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.