Имало ли е ядрена война на Земята в древността?

2
504

Редица изследователи на древната история на Земята считат, че съществуват категорични доказателства за това, че в дълбоката древност на нашата планета е имало ядрена война

В подкрепа на това те привеждат няколко наистина шокиращи доказателства, които все още не са получили широка известност.

1. Наличие на тектити.
Това са стъкловидни тела с малки размери, формиращи се при екстремни температури от стопени скални маси.

2. Разтопени скали.

земята
Редица изследователи на древната история на Земята считат, че съществуват категорични доказателства за това, че в дълбоката древност на нашата планета е имало ядрена война

Огромни количества от тях са открити на различни места на Земята – пустинята Гоби, района на Стоунхендж, столицата на хетите Хатуша, Вавилон и много други.



3. Наличие на кратери от ядрени взривове.
До момента има открити над сто подобни кратера, които са с еднакъв диаметър и дълбочина, което изключва възможността да са образувани от метеорити в далечното минало на Земята.

4. Значителни залежи от каменни въглища.
Известно е, че тези изкопаеми горива се образуват при свръхвисоки температури и в безкислородна среда, като в много находища на въглища по света са открити следи от радиация.

5. Следи от мутация.
Откриват се при представители на флората и фауната, за които се споменава още в легендите и приказките на много народи по света.

Към момента обаче никой не е в състояние да каже кога именно е станала древната ядрена война на Земята, както и кой е участвал в нея – въпросителни, чийто отговор може да доведе до пренаписването на човешката история.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. какво да крият като самия айнщайн е казал че 4 световна война ще се води с камъни и прашки така че напълно е възможно да е имало много по развита цивилизация от нашата но явно простотията си е останала и до сега явно си го носим в гена

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.