Ето какво предсказала баба Ванга за настоящата 2015 година (ВИДЕО)

0
600

Баба Ванга виждала мъката и нещастията на човечеството, но тя била оптимист, защото сетивата й позволявали да прозре по-далечното бъдеще. Ето какво казва за 2015 г.

Преди да настане така бленуваната нова ера в човечеството, която ще бъде насочена към духовните възможности и проявления на хората, които като цяло ще забравят за алчността и за материализма, населението на планетата трябва да премине през много природни бедствия и катаклизми.

Това видяла баба Ванга в далечната 1986 г.

vanga
Баба Ванга видяла, че в България един ден ще се живее много хубаво

След като дългата поредица от катаклизми отмине, човеците ще живеят много добре – в хармония, разбирателство. Настъпващото време отваря творческите и духовни възможности на всички.

Ако се замислите, през последните години ние сме свидетели на хиляди примери за катаклизми – тайфуни, цунами, наводнения, урагани, бури, неочаквани снеговалежи с дълбок и непроходим сняг.



Но в същото време ние свободно заговорихме за религията, за Отвъдното, за извънземните, за възможното себереализиране с помощта на духовни техники като медитация, както и за безброй таланти, които се отключиха у хора по света, включително и у българите – певчески, танцови, писателски, рисуване и други.

Виждаме какви надарени хора участват в множеството формати по ТВ медии у нас.

Според казаното от Ванга през 1986 г., началото на 2015 г. ще започне с природни катаклизми, но ще завърши спокойно.

Ще се разразят конфликти между редица страни.

Да не забравяме за трагедията в Париж в Шарли Ебдо.

Да не забравяме за екзекуциите, които представителите на ислямска държава изпълниха над невинни американци, а вече и японци.

Но през втората половина от годината нещата ще се подредят добре и през лятото на 2015 г. всички ще си отдъхнат от редица проблеми.

Както ще видите и на самото видео с избрани пророчества на баба Ванга за България, страната ще просъществува и един ден тук ще се живее много добре.

Горе долу по същото време, когато баба Ванга прави своите предсказания, феноменът Слава Севрюкова също видяла в бъдещето, че ще има държави, които ще изчезнат от Земята, но България ще я има. Прочетете повече ТУК.

 

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.