Този светец-чудотворец премахва тумори. Негови мощи има в България

0
94

Амин!

Свети Гавриил Ургебадзе чудотворец – икона с мощите от поклонението във Видин, сн: ФБ

Чудесна новина за всички хора в нужда.

Икона с чудотворни мощи е дарена на Видинска епархия.

Друга икона с мощи на Свети Гавриил Ургебадзе има в Бачковския манастир,

Неотдавна е занесена там, уведомиха от Видинска Света митрополия.



Според telegraph.bg, Свети Гавриил Ургебадзе премахва тумори и лекува болни бъбреци.

естта, че в чест на Св. Гавриил Ургебадзе вече ще има служби във Видинска епархия, бързо се разнесе из цялата страна. Така един българин, притежаващ икона с мощи на св. Гавриил, наскоро я донесе там за поклонение. В крайдунавския град пловдивчанинът Петко Петканов сподели как негова близка е излекувала крака си. Преди това тя го намазала с елей от гроба на светеца.

Млад грузинец пък разказва друг изумителен случай – при пренасяне на дини получил болка в единия бъбрек. „Доколкото си спомням, лекарите ме прегледаха и казаха, че имам плаващ бъбрек, предписаха ми лечение и ме изпратиха вкъщи. Дните минаваха, ала болката не намаляваше. В един момент забелязах до иконите шишенце с елей от гроба на стареца Гавриил и си спомних как по време на обиколката ми бяха казали, че този елей твори чудеса, тъй като е от гроба на свят човек на име Гавриил. После, доколкото си спомнях, ни показаха гроба и снимка на светеца, за когото ставаше въпрос. Помня, че гледах снимката на отец Гавриил няколко минути и имах желание да го прегърна. И така реших да намажа с елея болното място. Това се случи вечерта. След това веднага съм заспал. На следващата сутрин не усещах никаква болка, но в недосетливостта си дори не проумях защо болката в бъбрека ми бе престанала“, разказва знаменателната си история Торнике Чикадзе, който после участва и във филм, посветен на Св. Гавриил и неговите чудеса. През 2012 г. е причислен към лика на светиите от Грузинската православна църква. Владиците там казват, че това е малко рано, но свидетелствата за чудеса били станали толкова много, че вече не можело да се чака.

На вас може да помогне за избавяне и от други страдания. Никога не трябва да губите кураж и надежда за оздравяване.

Екипът на topactualno.com  пожелава на всички, които се докоснете до чудотворните мощи на Свети Гавриил, да получите помощ Свише и благодат!

Свети Гавриил Ургебадзе е роден на 26 август през 1929 г. в град Тбилиси, столицата на Грузия.

След като приключва своята военна служба през 1950 г. Свети Гавриил построява в двора на дома си църква с 4 купола. Няколко пъти властите я разрушават, но всеки път Свети Гавриил я издига отново.

През 1955 г. приема монашество. На първомайска манифестация през 1965 г. монахът Гавриил запалил огромен портрет на Ленин и е арестуван от КГБ за „антисъветска дейност“. По време на разпита Свети Гавриил обяснял своята постъпка като изтъкнал, че го е направил, защото хората не трябва боготворят човек. На мястото на Ленин е трябвало да има Разпятие.

За тази дръзка постъпка Свети Гавриил е хвърлен в затвора.

Не пропускайте видеото долу на Соня Анкова.

Соня Анкова развива активна религиозна и просветителска дейност. Но за целта са й необходими средства. Защото тя пътува из страната и в чужбина. Снима и по този начин ни прави съпричастни към различни религиозни събития. Или ни показва уникални духовни места.

Който има възможност, нека откликне с дарения

Банкова сметка е: BG 05 UBBS 88881000874049 Банка: ОББ

Получател: Соня Миткова Анкова

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.