Внимание! Тези дни през март крият сериозни опасности за всички зодии!

0
310

Не се поддавайте на ревност или завист

 

зодии
Не се поддавайте на ревност или завист

Астролозите предупреждават представителите на всички зодии, че някои дни от март ще са изключително неблагоприятни.

За съжаление планетите и звездите невинаги са благосклонни към нас и ни носят късмет и радост. Четири дни от месец март крият сериозни опасности за всички зодии. През тях ще се сблъскате със сериозни проблеми, кавги с любимите хора, както и редица неприятни емоции.

Разбира се бихте могли да предотвратите голяма част от тези неприятности, ако сте наясно в кои дни трябва да внимавате изключително много и за какво точно да внимавате.
Имайте предвид, че когато нарастващата Луна се намира в знака на зодия Рак, може да ви се случи какво ли не, предупреждават астролозите.

Не си мислете, че ще се разминете с неприятностите в професионален и здравословен план, както и в отношенията ви със семейството и роднините.



Ето кои са опасните дни от месец март за всички зодии и какво не трябва да правите през тези дни, за да не се сблъскате със сериозни неприятности:

13 март (петък)
Астролозите определят този ден като един от най-опасните не само за месец март, а и за целия пролетен сезон. Те прогнозират, че се задават проблеми от различно естество на този ден, въпреки благоприятното разположение на Луната. Не отлагайте вземането на решения, тъй като всичко трябва да се случва възможно най-бързо. При все, че денят е на прага на уикенда, ще ви се наложи да преодолеете умората и желанието за почивка.

На хоризонта се задават неочаквани проблеми

19 март (четвъртък)
Този ден ще сблъска много хора с неочакван проблем, свързан с паметта им. Това може да окаже влияние на творчеството, ученето или интелектуалната им работа.
Препоръчително е учениците и студентите да отложат подготовката си за изпити в този ден и да обърнат внимание на нещо друго. Денят ще е труден и за всички преподаватели.

24 март (вторник)
Този ден поставя началото на един изключително неблагоприятен период, тъй като Луната ще е в Овен. Денят не е никак подходящ за връзката ви – не е изключено да възникнат кавги по различни поводи с половинката ви. Наблюдавайте много внимателно емоционалното си състояние и се опитайте да бъдете по-сдържани.

28 март (събота)
Този ден ще е изключително труден, тъй като хората почти няма да успяват да се разберат помежду си. Може да ви обземе неконтролируем прилив на ревност и неудържимо желание да критикувате половинката си по различни поводи. Казано с други думи – денят ще се превърне в истинско изпитание за влюбените.
Онези от вас, които са във връзка от дълго време, не трябва да се притесняват. Тези, които се намират в началото на отношенията си обаче, трябва да се отнасят изключително внимателно към избраника си. В никакъв случай не се поддавайте на завист или ревност, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.