Чудеса се случват ежедневно в този храм

0
564

Амин!

В храм „Успение Богородично“

Храм „Успение Богородично“ е невероятно красив. Но зад стените му се крие богата история. В храма има уникални икони, които творят чудеса.

Той се намира в самия център на града. Зад сградата на Общината и Военния клуб. Всеки жител на града го знае, така че лесно и бързо ще ви упъти.

Влизате първоначално в красив, чист и отлично подреден двор. В градината цъфтят прекрасни цветя от ранна пролет до късна есен.

Храм „Успение Богородично“ има уникален иконостас. На него са подредени уникални икони.Пред иконостаса вдясно се намира чудотворна икона на Свети Николай. Всеки знае, че Свети Николай бил велик чудотворец, още докато бил жив. От Рая той продължава да помага на вярващите за разрешаване на всякакви проблеми.

На средния ред с големи икони вляво има копие от чудотворната икона на Пресвета Богородица Всецарица.

Тази икона помага при лечението на ракови заболявания. Много хора са били излекувани, след като са се помолили пред нея.

На първия ред с икони вляво, след като влезете в храма, има древна икона на Божията майка.

Наши читатели са ни писали, че успели да разрешат своите проблеми, след като са отправили горещи молитви към Божията майка.

До нея се намира икона на Свети Стилиян Детепазител. Той е голям помощник на всички родители за отглеждане на децата. Особено много помага ако децата са болни да оздравеят.

До стената вляво има голяма икона на Свети Мина. Под нея са наредени няколко важни чудотворни икони. Едната е Чудотворната икона „Пресвета Богородица на отците – Божигробски“.

Другата важна икона е на Свети Фанурий. Много рядко в българските храмове има икони на Свети Фанурий. Можете да го намерите още в Обрадовския манастир в София.

Свети Фанурий помага на болните от рак да се излекуват. Освен това той много помага на хората, които са сами да срещнат най-подходящия за тях партньор, с когото ще бъдат наистина щастливи.

Не пропускайте и видеото долу от казанлъшкия храм „Успение Богородично.

Екипът на topactualno.com  пожелава следващите чудеса в храма да се случат на вас и на вашите близки!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.