Д-р Балтова за промените, които настъпват през 2020 г. след 20 март

0
2749

Д-р Светла Балтова дава полезни съвети пред камерата на Portal12.bg – Портал 12 относно бъдещето ни през 2020 г.

Д-р Балтова дава полезни разяснения относно проявленията на COVID 19 върху духовната страна на хората

На 20 март настъпва пролетното равноденствие.

Навлизаме в знака Овен. Планетата Марс навлиза в знака Водолей.

Това означава промяна, без значение дали я искаме или не. Тя ще бъде в обществен план.

COVID 19 носи послания. Д-р Балтова слушала лекциите на водещи специалисти. Не трябва да се живее в стрес. Да не се нагнетява страх. Страхът може да понижи защитните функции на имунната система до 90%.



Марс влиза в съприкосновение с Юпитер, а след това и с Плутон в знака на Козирог.

Тази конфигурация крие рискове гневът да ескалира. Ако един човек е поставен в ситуация на страх, неговият гняв може лесно да се активира.

Хората не трябва дълго време да останат затворени по домовете си. Да излизат сред природата. Който има градина вкъщи, да започне да засажда цветя. Ако нямате градини, сейте цветя вкъщи. Работата с природата ще бъде изключително лечебна.

Онези, които се страхуват за своя бизнес, повлияни от марсовата енергия, ще започнат да реагират остро.

COVID 19 сам по себе си не е по-страшен от други инфекции, които са атакували човечеството. Той се разразява от една страна заради консуматорското общество, в което живеем. От друга страна 5G технологиите влияят прекалено зле върху човешкия организъм.

Испанската треска се е появила през 1918 г. – една година след масовата електрификация. Човешкият организъм е трябвало да се адаптира към едно ново енергийно облъчване.

През 1968 г. се развива Хонконгският грип. По това време се появяват многото сателити по Земята.

Положителният ефект от COVID 19 е следният. Заради заразата хората сме поставени в домашен затвор. Тогава ще осъзнаем необходимостта от контакта с природата.

Страдат белите дробове. Анатомично в тях се намира т.нар. бронхиално дърво. То е свързано с дишането. От друга страна белите дробове приличат на криле. За да разпери човек тези свои криле, той трябва да се избави от фалша в обществото. Да потърси Бога и природата.

Духовните общности призовават към обща молитва. Пловдивският митрополит Николай призовава всички хора в 21 часа да казваме молитвата „Отче наш„.

Колективната молитва е велика сила. По време на Втората световна война сър Уинстън Чърчил призовавал англичаните да се молят постоянно. И нито една бомба не пада над Англия.

Още изключително важни, непознати и полезни факти ще научите от видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.