Наричат ги царе на флирта! В това изкуство тези 3 зодии са ненадминати

0
45

Флиртът за някои е почти изкуство

Тези зодии са най-големите флиртаджии, сн. ФБ

За други начин да си намерите партньор, за дълго или за кратко. Има обаче зодии, които владеят флиртуването до съвършенство.

Те са ненадминатите цари на флирта.

Везните умеят да флиртуват фино, но ефективно. Те оставят трайно впечатление у всеки, който има щастието да пресече пътя им.



Чар и грация, това са отличителните характеристики на зодия Везни. Управляван от планетата на любовта и красотата Венера, този въздушен знак са родени романтици и умеят да съблазняват.

С безукорното си чувство за такт и хармония, Везните могат да накарат другите да се почувстват специални.

Близнаците притежават бърз ум и могат да говорят увлекателно. Подвластни на Меркурий, планетата на комуникациите, те владеят умението да флиртуват.

Живи и любопитни, представителите на тази зодия са царе на флирта.Не само че го умеят и го владеят, но обичат да го правят.

Където и да отидат, Лъвовете излъчват увереност и магнетизъм. И как иначе, този огнен знак е управляван от Слънцето. Лъвовете умеят да привлекат вниманието и да разпалват страстта.

Те са способни на грандиозни жестове, както и на искрени комплименти, заради което трудно биха били забравени.

А когато един представител на Лъва започни да ти прави комплименти, се чувстваш на седмото небе, защото те са нетрадиционни и много лични.

Източник: Crimesbg.com

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.