Седмичен хороскоп от 20 октомври до 26 октомври 2014 г. – 1 част

0
509

Вашият седмичен хороскоп (от 20 октомври до 26 октомври 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп тази седмица ще ви изненада с обстоятелства и непредвиден развой на събитията, които изваждат на показ някои неподозирани черти на характера. Вероятни са промени, за които не сте добре подготвени. Приемете протегната ръка, без помощ едва ли ще се се справите с всичко. През уикенда не е необходимо да се преуморявате, оставете си достатъчно време за общуване и релакс.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Настоящата седмица изисква да проявите повече здрав разум и бдителност. При някои обстоятелства може да станете твърде приказливи, а това не е във ваша полза. Нестандартният подход за решаване на проблеми в работата или в бизнеса ще доведе до положителни резултати. Главната задача през уикенда е да защитите личния си живот от чуждо вмешателство.

седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Началото на седмицаta може да ви се стори твърде лесно, но не се доверявайте на първото впечатление. Подгответе се отрано за преодоляване на препятствията, криещи се в дребните неща. Така имате повече шансове следващите дни да ви изненадат приятно. Слушайте внимателно, какво се говори наоколо и ще може без колебание да приемете предложение, разкриващо блестящи перспективи.

РАК (22 юни – 22 юли)  Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица ще получите шанс да компенсирате пропуснатите възможности. Може би това се отнася до стара любов или работата. Анализирайте по какъв сценарий се развиват събитията и си направете заключения. Не бъдете пасивни, предстоят ви срещи и общуване с много различни хора.



ЛЪВ (23 юли – 22 август) Началото на настоящата седмица е благоприятно за делови срещи и преговори. Не лишавайте от подкрепа близките хора, вие държите ключа към решаване на много от техните проблеми. Постарайте се да сложите в ред финансите, като планирате отрано сериозните разходи. Общуването носи нови идеи за съвместен бизнес или приятно прекарване на свободното време.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп през тази седмица вниманието трябва да се концентрира върху ежедневието и рутинните проблеми. Ако постоянно витаете из облаците, може да пропуснете някои житейски радости. Имате шанс да наклоните в своя полза везните и да разрешите трудна ситуация. Нужна ви е повече почивка, но и общуване с близките хора.

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.