Стоичков се разплака публично

0
110

Стоичков е велик

Христо Стоичков се разплака, сн: ФБ

Христо Стоичков се просълзи по време на своята реч в Европейския парламент. В края на  емоционалното си слово Камата призова Австрия незабавно да спре да пречи на България за влизането на страната ни в Шенген и по суша.

С трогателния призив на Стоичков завърши конферецията „Младежта и спорта в Европейския съюз: Големи обещания – нищожни средства”, която се проведе в Европейския парламент (ЕП) в Брюксел.

Организатори на това събитие са евродепутатите Андрей Слабаков и Пиетро Фиоки.

„Не знам кои са хората, които не ни искат. Знам обаче, че когато се каже името Трифон Иванов, всички в Австрия знаят кой е. Аз винаги ще си защитавам държавата. Не сме втора или трета ръка! Да се научи австрийският вътрешен министър къде е България и какво е дала на света. Искаме да се чувстваме равнопоставени в голямото европейско семейство“, заяви Стоичков.



На своята страница във ФБ Стоичков написа: „Изключително вълнуващо беше да участвам в конференцията за младежта и спорта в ЕС в Европейския парламент!Надявам се, че нещата, които казахме с моите приятели и колеги, ще се случат в бъдеще.“

Екипът на  topactualno.com  пожелавана великия Христо Стоичков здраве, енергия и борбен дух за нови постижения!

И  докато Камата защитава националните каузи, сбъркаха известна личност с неговата съпруга. Ето как,  научете ТУК.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.