Бащата на Мелания Тръмп шокира всички!

0
286

Мелания Тръмп се оказа с доста интересни предпочитания за мъж!

Много момичета си избират мъж като баща си – я по характер, я по визия. Явно Мелания Тръмп не прави изключение, защото баща й прилича много на американския президент.

Мелания Тръмп баща
Бащата и майката на Мелания Тръмп

Виктор и Амалия Кнавс бяха засечени да слизат от самолет във Вашингтон, очевидно идвайки на гости на дъщеря си. Тогава цял свят видя, че таткото на първата дама на САЩ е досущ като съпруга й.

Родителите на Мелания Тръмп живеят в САЩ от много години, но често си ходят в родната Словения. Там те разпускат всяка година поне по няколко седмици.

Според слуховете, Виктор Кнавс прилича на Доналд Тръмп и по характер. Той бил същият патриархален типаж мъж, който считал жените само за извор на удоволствие и начин да имаш дете.



Въпреки че Тръмп не го е признавал официално, стана ясно, че мисли точно така. По време на президентската му кампания миналата година бяха разкрити записи отпреди 10 години, в които бизнесменът говори как жените ставали само за едно.

Мелания очевидно си пада по властни мъже, но и самата тя не е „безгласна буква“. Все пак да не забравяме, че президентшата беше в основата тя и синът й да останат до лятото в Ню Йорк, за да не се травмира детето с ново училище. Едва сега двамата започват да се нанасят в Белия дом.

Интересното е, че бащата на Мелания Тръмп е горе-долу на възрастта на мъжа й. Като прибавим и приликата между двамата, може би красавицата наистина е търсила татко си, когато се е омъжвала.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.