Направете вашия дом приказен за Великден с тези идеи

0
621

Празникът е възможност всички заедно да направите чудна цветна декорация

Малки и големи подготвят домашната украса за Великден, Сн: ФБ

Ако сте сръчни и талантливи, вие ще си направите чудна украса сами.

За Великден, сн: ФБ

Ако нямате творчески таланти и заложби, няма проблем.

Ще си купите различни неща за декорация от хранителните вериги или от магазините за 1 лев. В някои градове магазините за сувенири, подаръци и цветя отново започнаха да работят.

Не забравяйте да прегледате какво сте си купили през изминалите години.



След това сте на ход вие. Вашият принос в декорацията на дома е да решите кое къде да поставите. И с какво друго можете да го съчетаете.

От Звездев

Развихрете своето въображение. Направете различни цветни икебани. Можете да съчетаете със свежи цветя.

Използвайте вашите панерчета от ракита. Малки кошници. Не пропускайте да напълните някоя стара фруктиера с великденски яйца и малки птиченца. Включете в украсата чаши, които не използвате. Кутийки, които няма да начин да не сте скрили в шкафа. Дори бурканчета от течен шоколад, мармалади или други храни, които имат интересна форма.

От цветна харния изрежете яйца, птички, малки зайчета. Окачете ги като гирлянди в стаята. Поставете ги на прозореца. На вратата, дори на входната врата. Можете да използвате стари картички, които сте купували или получили по случай празника.

Не забравяйте и празничната трапеза.

Може да имате покривка с великденски мотиви от изминалите години. Но ако нямате трябва да си купите нова или да преобразите старата.

Това става изключително лесно, дори и да не можете да бродирате. От хартия или от плат изрежете декоративни елементи. Наредете ги върху покривката. За целта можете да използвате бяла или едноцветна в друг цвят. Така вашата украса ще изпъква още по-ясно.

Накарайте и вашите деца да се включат в украсата за Великден на вашия дом. Те са креативни и ще измислят неща, за които вие не сте се сещали преди.

За вашата нова украса за Великден използвайте готовите идеи и от видеото долу. Гала идва на помощ.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.