Направете вашия дом приказен за Великден с тези идеи

0
337

Този Великден трябва да бъдем затворени по домовете си. Но това е възможност всички заедно да направите чудна цветна декорация

Малки и големи подготвят домашната украса за Великден

Ако сте сръчни и талантливи, вие ще си направите чудна украса сами.

Ако нямате творчески таланти и заложби, няма проблем.

Ще си купите различни неща за декорация от хранителните вериги или от магазините за 1 лев. В някои градове магазините за сувенири, подаръци и цветя отново започнаха да работят.

Не забравяйте да прегледате какво сте си купили през изминалите години.След това сте на ход вие. Вашият принос в декорацията на дома е да решите кое къде да поставите. И с какво друго можете да го съчетаете.

Развихрете своето въображение. Направете различни цветни икебани. Можете да съчетаете със свежи цветя. От вчера премиерът Борисов и здравният министър издадоха заповед. С нея позволиха на кооперативния пазар да идват българските производители на цветя. Наред с тези, които продават разсади, фиданки, български зеленчуци и подправки.

Цветарите производители предлагат своите живи цветя много по-евтино от саксиите в магазините. Така, че всеки от вас може да декорира своя дом и с живи цветя. Не само с откъснати от градината.

Но да се върнем към украсата. Използвайте вашите панерчета от ракита. Малки кошници. Не пропускайте да напълните някоя стара фруктиера с великденски яйца и малки птиченца. Включете в украсата чаши, които не използвате. Кутийки, които няма да начин да не сте скрили в шкафа. Дори бурканчета от течен шоколад, мармалади или други храни, които имат интересна форма.

От цветна харния изрежете яйца, птички, малки зайчета. Окачете ги като гирлянди в стаята. Поставете ги на прозореца. На вратата, дори на входната врата. Можете да използвате стари картички, които сте купували или получили по случай празника.

Не забравяйте и празничната трапеза.

Може да имате покривка с великденски мотиви от изминалите години. Но ако нямате трябва да си купите нова или да преобразите старата.

Това става изключително лесно, дори и да не можете да бродирате. От хартия или от плат изрежете декоративни елементи. Наредете ги върху покривката. За целта можете да използвате бяла или едноцветна в друг цвят. Така вашата украса ще изпъква още по-ясно.

Накарайте и вашите деца да се включат в украсата за Великден на вашия дом. Те са креативни и ще измислят неща, за които вие не сте се сещали преди.

За вашата нова украса за Великден използвайте готовите идеи и от видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.