Брутално: Миролюба Бенатова разкри за мъж, измъчван в „Пирогов“ и излязъл от там в ковчег! (ВИДЕО)

0
554

Миролюба Бенатова с брутални разкрития, които поставят под съмнение професионализма в болница „Пирогов“!

Журналистката Миролюба Бенатова направи шокиращ репортаж, в който има сериозно злепоставяне на „Пирогов“.

Миролюба Бенатова
Миролюба Бенатова с шокиращ репортаж

Оказва се, че от болницата са се държали отвратително с пациент, починал впоследствие от сепсис, а дори е бил записан като умрял от коронавирус.

Човекът дори е бил пред самоубийство и всичко това е повече от смущаващо.

„СЕПСИС ИЛИ COVIDВтора седмица чакам отговор от „Пирогов“, на официално запитване, свързано със сигнал за пациент, починал следствие на сепсис, записан като бройка в статистиката за коронавирус.

Сигналът обаче не е за това, а за хигиената в болницата. Приживе пациентът казал на близките си, че в стаята, в която е настанен след операцията, няма тоалетна. Имало бутафорна тоалетна чиния, а вътре – тенджера с фекалии.

Човекът бил заключен и никой не отговарял на повикванията му. Казал на съпругата си, че ще се хвърли от балкона. Толкова зле се чувствал.

На другия ден го оперрирали повторно, защото имало проблем след първата операция. После го затворили в изолираното отделение, защото междувременно му открили ковид.

Накрая си тръгнал в ковчег. Близките му нямат претенции за качеството на двете операции. Сигнализираха за тенджерата и нехуманното отношение. От „Пирогов“ никой не намира мъжество да застане и да каже вярно ли е това и поне да се извини на близките.

Репортаж с тях излъчихме в предаването „Алтернативата“ по ТВ1.

Asen Baltov, очаквам отговор и събеседник. Мълчаливият отказ е неуважение към близките на пациентите, оставете ни нас.“, написа Мира във Фейсбук.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.