Петър Волгин: „Десните“ са лакеи на Бойко Борисов!

0
159

Петър Волгин изригна срещу автентично десните!

Радиожурналистът Петър Волгин е известен със симпатиите си към БСП. Като част от левицата, той не пропуска да уязви всички десни партии. Направи го отново във Фейсбук, където написа:

Петър Волгин нападна „сините“

„От известно време „умнокрасивият протестариат“ води неуморна война срещу ГЕРБ и Бойко Борисов. Късат си ризите, милите протестъри, и плачат за похитените от управляващите свобода и демокрация. Толкова са разстроени, че за малко да повярваме в искреността им. Само че всеки, който има и малко памет, не би повярвал на това бутафорно възмущение.

Защото много хора помним, че преди седем години същите тези лица, които сега реват така отчаяно, тогава скачаха като пощръклели кози по площадите с единствената надежда Бойко Борисов да стане отново премиер. И той стана. И тогава членовете на протестариата станаха негови министри, зам-министри, директори на дирекции и всичко друго, което се сетите. Заживяха сито и пресито под шлифера на Борисов.

Ако си мислите, че сега ще бъде различно, дълбоко се лъжете. „Умнокрасивите“ ще продължат да ругаят Борисов, но ако той отново вземе властта, моментално ще се превърнат в негова патерица. За да продължат с обогатяването.Ето защо „автентично десните“ или, както там се наричат, , не са никаква алтернатива на ГЕРБ. Те са услужливият негов лакей, който в момента бездарно играе ролята на революционер.“

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.