Браво! Ани Цолова намери своята нова успешна реализация

0
343

През изминалите месеци Ани Цолова се изгуби от публичното пространство. Жълтите медии изписаха какви ли не щуротии за нея

Ани Цолова има причина да бъде щастлива Сн: ФБ

Истината е, че Ани Цолова е жива и здрава. В перфектна форма и чудесно разположение на духа.

И ангажирана с уникални проекти.

Преди вече доста години, през 2001, младата репортерка Ани Цолова току що беше започнала работа в БТВ.

След като работи известно време с микрофон в ръка, талантът на Ани беше оценен и тя стана водеща на сутрешния блок.Заедно с Виктор Николаев станаха много добър екип. Изградиха взаимен синхрон в работата.

След това се преместиха от БТВ в Нова ТВ. Заедно продължиха да представят актуалните нови и проблеми от ефира на медията. И така в един момент уж заради някакъв неудобен въпрос или гаф, свалиха Ани Цолова от екран.

После се заговори, че щяла да реализира свое предаване отново в Нова ТВ. Но минаха месеци, а Ани Цолова така и не се появи на екран.

И започнаха едни спекулации. Ани била депресирана, била на ръба, никой не искал да работи с нея. И какви ли още не глупости.

За щастие това се оказаха само неверни слухове.

Ани Цолова на страниците на сп. Evа

В края на миналата година Ани Цолова започна свой собствен проект, свързан с масовите комуникации.

„Говори, за да те видят“. Топ журналистката започна да обучава хора от света на бизнеса. На комуникациите и администрацията как да се държат на публични места. Как да комуникират правилно в делова среда. Как да поднесат своите вербални и невербални послания до хората, които трябва да ги разберат.

В списание Eva се появи много хубава статия. В нея Ани разказва за своите ангажименти.

А последната новина е, че Ани Цолова започва да преподава на студенти в НБУ.

Ще обучава своите възпитаници на ораторско майсторство. Дисциплината се нарича „Ораторът в мен. Въздействащо говорене пред публика. Поведение пред камера.“

Обучението започва през месец октомври 2020 г., писа standartnews.com.

Лично Ани сподели тази чудесна новина в социалните мрежи. И добави, че се вълнува изключително много от предстоящата среща с младите хора.

Екипът на ТОПактуално.ком пожелава здраве и много успехи на Ани Цолова!

Тя е един от най-ярките представители на съвременната българска журналистика. Успя да убеди хората, че тази професия е важна и необходима. Но дава правилни резултати, само когато се реализира от качествени професионалисти с висок морал.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.