Емануела изригна: Защо има не тежко болни в болниците, а истински болните умират пред стълбите?

0
192

Емануела е бясна от мерките, които се взимат срещу пандемията, както и от цялостното поведение на държавата ни в тази ситуация!

„Да започнем от там:

Защо изнемогва, Здравната Система?

Емануела
Емануела бясна на здравната ни система

Бихте ли обяснили, или по скоро, разкрили аджаба, Колко пари взима всяка болница за само един пациент, който е хоспитализиран за да си обясним, защо има пациенти в не толкова тежко състояние, а истински болните умират пред стълбите или в линейките, а след това използвате нещастието на хората за да зомбирате народа!? И след като лекарите оставени на „първа линия“ изнемогват и не могат да направят нищо докато вие си въртите схемите е нормално да излизат и да протестират (някои от тях, все още имат съвест и се борят с/у системата, която даже не им дава възможност и за реализация и развитие)!?

Може би е хубаво да назовете сумата!? Хубаво е да обясните, защо държавните работници ще получат заплатите си, вие също, а останалите хора ще събират стотинките си за Коледа за да нахранят децата си, докато вие се нагушвате с пари и схеми!!! В Испания, всичко отваря! Защо ли? Защото няма да оставят народа гладен по празниците и от облъчването по телевизията ще им дадат малко глътка надежда и живот да излязат от депресията?



Всички разбрахме, че има ваксина, в целия ЕС я чакат и се подготвят за нормален живот, а вие „бай Ганьовци“, направо съсипахте хората, уморихте ги…. и не от Ковид 19,а от простотия, наглост, некомпетентност, неадекватност и най вече от интерес към парите за вас, не за народа!

Вие, драги ботоксикирани дебелаци, не се чудете защо хората ще излязат по улиците!??? Ще излязат, защото Гладът ще надделее, пред Ковид 19,и ще ви срутят до дупка! Народа озверя и за това сте си виновни вие!

Здравният министър предлага нови мерки срещу К19 от петък сутрин: Затваря всичко без хранителните магазини, аптеките и банките“

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.