Астрологична прогноза за 2021 година за зодии Козирог, Водолей и Риби

0
306

Планетите гарантират, че Новата 2021 ще бъде година на големи възможности и на промяна

Това казват звездите през 2021 година за зодии Козирог, Водолей и Риби

Настъпващата година с право може да се нарече година на реанимация или година на пробуждане. Неприятностите от 2020 г. ще останат в миналото и ще бъде заменени от обнадеждаващите тенденции от 2021 г.

За много знаци от зодиака годината на Белия метален бик ще бъде донякъде инертна, но това не означава, че в нея няма да се случат важни събития. Това е подходящ момент за начинания, които могат да се трансформират в значителен успех.

Годината ще се окаже благоприятна за финансова дейност, за творческо развитие и за промяна в сферата на дейност. Всички ще пожънат успехи, а дори и да не постигнат целите си напълно, те ще се доближат значително до тях. Не трябва да се очакват неприятни изненади. Бикът е пълен със здраве, сила и твърдо отстоява позициите си, без да пропусне да обгрижи близките си и приятелите си с най-топли чувства.

Козирог (23.12 – 20.01)



През цялата година ще се движите към целите си без колебание. За вас 2021 е преди всичко изключително успешна в професионалната, творческата и личната сфера. Нужна е да се преборите с личните си слабости и да се поучите от конкурентите си. Белият метален бик ще ви подкрепи със своята безпределна енергия. Важно е да бъдете гъвкави, за да сте адекватни на случващото се около вас. Например, ако един подход не работи, ще бъде важно да се завъртите на 180 градуса и да откриете метода, който най-добре отговаря на текущата ситуация. През годината ще се радвате на големи финансови постъпления, но е важно да ги инвестирате, а не да ги спестявате, тъй като само така ще постигнете огромна неочаквана доходност.

Водолей (21.01 – 19.02)

Белият метален бик ще ви помогне, ако чрез неговото съдействие се осмелите да направите сериозни промени в личния си живот. Не бива обаче да бързате твърде много. Важно е да отделите достатъчно време за подготовка и планиране. Най-доброто време за предприемане на решителни стъпки през 2021 г. е началото на пролетта. Това ще ви позволи да спестите силите си и да не правите грешки. Като цяло годината ще е благоприятна. Ще бъдете здрави, финансово осигурени, и почти винаги в добро настроение. Основен съвет към вас е да се придържате към ефективни стратегии, тогава успехът неизбежно ще бъде ваш.

Риби (20.02 – 20.03)

Рибите са научили много от 2020 г. Не всички уроци от живота бяха безболезнени. Но сега идва периодът, когато е време да приложите на практика всички натрупани знания. Те ще ви донесат полза. И със сигурност ще има доста възможности за това. Хората край вас ще имат специално положително отношение към представителите на вашия знак.

Още през февруари можете да разчитате на печеливши бизнес сделки и примамливи финансови предложения. Лятото ще ви предостави множество интересни възможности за отдих. Струва си да изберете най-интересните чуждестранни пътувания.

Като цяло 2021 г. ще премине относително спокойно за представителите на зодия Риби – като в  медитативна концентрация. Липсата на бързане ще ви помогне да оцените ситуациите по-задълбочено. И това ще ви позволи да намерите най-добрите и най-обещаващи начини за себе си. Да откриете жадуваното щастие, писа marieclaire.ru.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.