Формата на очите издава характера

0
388

Формата на човешките очи разкрива характера на всеки от нас

Бадемова форма
Хората с подобни очи са великодушни и приемат останалите с техните положителни и отрицателни качества. Имат голям житейски размах и се стремят към сериозни начинания, които в повечето случаи довеждат до успешен край.

Приближени очи
Те са знак за интровертен темперамент. Такива хора са затворени за непознати, но лоялни за своето най-близко обкръжение, за което са готови на всичко. Общуването с тях най-често не е лесно, тъй като са загрижени как изглеждат в очите на околните.

очи
Формата на човешките очи разкрива характера на всеки от нас

Вдлъбнати очи
Това са потайни и чувствени натури, с които човек е по-добре да е в добри взаимоотношения, тъй като могат лесно да се превърнат в противници. Притежават вродена мнителност и наблюдателност.

Раздалечени очи
Потайни личности, които най-често не са постоянни в сантименталните си отношения и не държат на дадената дума. Способни са да бъдат с някого пълноценно, но само ако истински го пожелаят.



Големи кръгли очи
Това са хора, които са големи оптимисти, обичащи живота. Общуването с тях не представлява никакъв проблем, тъй като те са искрени и непосредствени. Стремят се към най-доброто, но понякога могат да бъдат увлечени от някои забавления.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.