Нели Конуей ни учи как да се защитаваме от лошите хора около нас

0
1153

Много българи са жертва на лошите хора около тях. Те са навсякъде – в училище, на работа, в блока. Нели Конуей дава съвети за този проблем

Специално за читателите на ТОПактуално.ком Нели Конуей изпрати това писмо преди време. 

nelly
Кажете: Не на страха! и ще живеете в хармония Сн. личен архив на Nelly Coneway

Майка на ученичка писала писмо до Нели Конуей с молба за помощ.

Нейната дъщеря била системно обиждана от класната ръководителка и тиранизирана от момчетата в клас. Защото била малко по-закръглена, а те я нападали и обиждали, че е дебела.

Макар, че причината за съветите на Нели да са продиктувани от притесненията на майката за нейната дъщеря ученичка, те важат за всички други неприятни ситуации. В тях всеки от нас може да изпадне.



Доверете се отново на Нели Конуей, за да живеете спокойни и необезпокоявани от околните:

„Мили родители и деца, на които някои в обществото слагат етикети, че са … и …, различни.

Моля, повикайте всичките 16 Архангели да бъдат с вас и да ви помагат.

Нека Архангел Метатрон (най-високият от всички Архангели), Иисус Христос, Богородица и Архангел Михаил ви дадат самочувствието и куража да продължите да бъдете това, което сте.

Архангел Задкиел ще ви помогне да имате фокус и с паметта. Така ще запомняте лесно информацията, която ви трябва в училище. Вие не сте сами, вие имате много светли помощници, които много ви обичат и помагат.

Преди да тръгнете на училище (работа) визуализирайте бяла, розова, лилава, кобалтово синя и златна светлина около вас. Те са щит за защита, който ще ви пази през деня.  Представете си, визуализирайте или приемете, че аурата ви се уголемява 10 м във всяка посока – в дясно, в ляво, отпред, отзад, отгоре, отдолу.  Чувствайте се силен, закрилен и воден.

Ако някои учители или ученици много ви тормозят, можете да напишете писмо или телепатично да се свържете с Ангелите хранители на тези хора. И да им кажете да ви помогнат, за да имате мир в сърцето и да не се страхувате.

Това не е намеса в свободната воля на другите. А намеса, за да има мир помежду ви.

Мили родители, научете децата си, че не са сами и че могат да получат помощ Свише.

Вместо да се притеснявате (това смалява аурата им и ги прави уязвими), за тях изпратете с децата си всичките Архангели и допълнителни Ангели-Хранители да ги пазят.

Вместо страх, вдъхновете ги продължат да бъдат това, което са – уникални, прекрасни, обичани, подкрепяни и че целият свят е техен и могат да постигнат всичко, към което сърцето им ги води.

Учителката на сина ми често му казваше: You came from a bright shining star and you can do anything you can. Believe in yourself! – „Ти си дошъл от блестяща светеща звезда и можеш да постигнеш всичко. Вярвай в себе си!“

И до сега си повтаряме един на друг това, допълнихме само: Just Do It! „Направи го!“

Това е мантрата-благословия, която аз казвам на детето ми и той на мен, и винаги работи.

Няма страх –  има вяра, че всичко се случва по най-благоприятния начин за нас и че Господ и неговите всемогъщи Ангели винаги са с нас и ни помагат.

И аз като бях в училище имах подобни проблеми, бях „различна“ и това не се харесваше на „приятелките“ ми, които дори се криеха от мен та да не ходим заедно до училището, защото те бяха популярните и сред учителите и сред момчетата, и не искаха да ги видят с мен.

Опитах се да им обясня, че ние всички сме едно, но те само ми се подиграваха. Бързо разбрах, че ангелите, феите и другите духовни същества ме разбират и водят, и дори и не си правих труда повече да се опитам да вляза в „тяхната група“.

Вярно е, че някои деца и родители могат да бъдат много жестоки и да повлияят на самочувствието – АКО им позволиш.

По времето на тези трудни времена в училище и аз ходих с нежелание, беше ме скучно и нещата, които преподаваха вече ги знаех.

Въпреки, че завърших елитната математическа гимназия, програмата и начина на преподаване, драмата на някои учители ме караха често да си мисля, че е ненужна загуба на време, четенето на книги и писането ми помагаше повече.

Причината, че някои кристални и индигови деца не харесват училище и са набедени от учителите за разсеяни, лоши и др. ужасни етикети, които им слагат, е че системата не е пригодена за духовното развитие и знание на Звездните деца. Някои от тях знаят повече от учителите си; някои виждат, усещат аурата. Много от тях са свързани с духовните същества и получават знания.

Има нужда от нови програми, в които да си стимулира интуицията, творчеството, а не да се учат ненужни неща. Има нужда учителите да променят отношението си към учениците и да се отнасят с повече търпение и любов, вместо наказания и етикети, обиди, да трансформират гнева в творчество, за да могат тези специални деца да разгърнат напълно възможностите си в полза на обществото.

А за тези мили момичета и момчета, които са тормозени от съучениците си заради това как изглеждат или защото са чувствителни (различни) – има една вълшебна мантра: Clear! Cancel! Delete! Изчисти! Отмени! Изтрий!

Когато ви съдят и ви говорят неща, които дълбоко в себе си знаете, че НЕ са истина, кажете си тази мантра, също си повторете няколко пъти наум: „Това е твоето мнение, моята истина е различна.“

Това е благословия, която ще среже нишките между вас и тези, които ви тормозят, също ще балансира вашата енергия.

Милички, важното е вие какво ще изберете как да се чувствате, не какво са ви казали. Вашите изборив живота ще ви помогнат да живеете в приказка и да постигнете мечтите си.

Вярвайте в себе си и това, че Бог и неговите всемогъщи ангели са с вас и ви помагат!“

Отново благодарим на Нели Конуей за безценните съвети! Те ще помогнат на много хора да се чувстват спокойни, работоспособни и да не бъдат тиранизирани от обществото!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.