Месечен хороскоп за зодии Овен, Телец и Близнаци

0
233

Научете какви изненади и предизвикателства са ви подготвили звездите

Вашият хороскоп за месец  ноември е пред вас СН: ФБ

Началото на всеки нов месец е изпълнено с надежда за нещо ново и по-прекрасно.

Това важи и за началото на месец ноември.

ОВЕН
Според вашия ноемврийски месечен хороскоп представителите на зодия Овен ще имате възможност да се насладите на успеха. Благодарение на предишните усилия, които сте положили, ще имате и нужното спокойствие. Ще отделите повече време за вас самите. Не си позволявайте  го пилеете, а се възползвайте максимално добре от него. Може да си доставите удоволствие като се поглезите със спа процедура или пък си купите нещо модно и хубаво за есента и зимата.

Не пренебрегвайте спортните занимания, защото те ви поддържат в добра форма. Благодарение на тях ще успеете да избегнете К-19 и неприятните есенни вируси.



През ноември вашата чувствителност ще бъде доста изострена. Ще изпитате чувството, че сте уязвими личности. За сметка на това ще имате шанс да преживеете неповторими моменти с вашата половинка.

ТЕЛЕЦ
За съжаление месец ноември може да ви донесе депресивни състояния. Ще вложите доста дълго време да размишлявате  как е минала тази година до момента. Ще си дадете сметка какво е трябвало да направите по по-различен начин. Не забравяйте, че миналото ви не може да бъде променено, но пък пред вас е  вашето ново настояще.

Не се страхувайте да проведете важни и открити разговори с хората около вас. Честността по принцип винаги боли, но за сметка на това пък лъжата съвсем не е по-добър избор, дори да е т.нар. „благородна лъжа“. Помнете също така, че рано или късно истината винаги излиза наяве.

Новият месец е подходящ да направите преустройство на дома си като боядисване, подмяна на старите мебели с нови и други.

Не изпадайте в паника, ако вашият шеф ви каже, че трябва да свършите още доста работа.

БЛИЗНАЦИ
Вашият месечен хороскоп за ноември сочи, че през този месец ще бъде добре да прекарвате още повече време в компанията на най-близките ви хора – семейството, роднините и  приятелите. Оставете  поне за малко настрана вашите  служебни проблеми и се насладете на хармонията.

Ще ви се наложи да върнете услугата на човек, който преди време ви е помогнал в тежък момент. Не спестявайте комплиментите и милите думи на околните. Подкрепяйте ги винаги, когато това е възможно.

Не позволявайте на вашите колеги да се държат с вас сякаш са ваши шефове. Застъпете се за вашите правата и ги отстоявайте до пълен край. Сега е и моментът да разкриете  талантите, които са заложени във вас. Сега е моментът  да направите онова нещо, което отдавна ви привлича. Но по една или по друга причина  сте се страхували да го реализирате. Не позволявайте през този месец лошото настроение и меланхолията да ви превземат, писа horoskop.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.