Христина Котларска и проф. Бойко Рангелов за чудесата в живота

0
307

Съществуват ли чудеса?

Проф. Бойко Рангелов и Христина Котларска Сн: ЕТВ (ТВ Хасково)

Или са плод на човешкото въображение?

Много хора си задават тези въпроси. Дали да вярваме в чудесата или в някакво предварително планирано стечение на обстоятелства?

В студиото на култовото предаване „Без формат“ на ЕТВ гостува проф. Бойко Рангелов. Заедно с автора и водеща на предаването на ТВ Хасково Христина Котларска дават яснота по тази интересна тема.

Като учен и любител на странните явления, проф. Бойко Рангелов от Минно-геоложкия университет е имал уникалния шанс да обиколи планетата Земя.Обича да колекционира странни неща. Например земетресения и вулкани.

При едно от неговите пътешествия, проф. Бойко Рангелов получава доказателство за прераждането на душата.

Бил доста малък, когато сънувал, че е монах в Авиньон.

Споделил своя сън с неговата майка, която била историк. И научил, че в Авиньон били заточени папите от Рим, заради извършени прегрешения.

След години проф. Рангелов и неговото семейство посетили Авиньон. И той успял сам да заведе близките си до въпросния дворец. Без преди това да е имал представа накъде да се движат.

Друга среща с прераждането била на Антарктида.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на Христина Котларска и от коментарите на проф. Бойко Рангелов ще научите изключително интересни, непознати, дори полезни факти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.